Auto

Bekijk ons complete assortiment aan auto werkplaats benodigdheden. Zo vindt u bij ons diverse autokrikken, potkrikken, ligkarren of assteunen. Wij voeren alleen vertrouwde merken zoals Kraftmeister en George Tools om het succes van uw project te waarborgen. George at Work zorgt er voor dat het in uw werkplaats of garage aan niets ontbreekt.

Kies een categorie
Tonen als Raster Lijst

1-7 van 7

per pagina
Filter Sorteren
7 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister Rubber Pad 96 mm zwart
  Kraftmeister Rubber Pad 96 mm zwart
  € 7,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools Rubber Pad (set van 3) 46 mm zwart
  George Tools Rubber Pad (set van 3) 46 mm zwart
  € 12,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. Kraftmeister Rubber Pad 137 mm zwart
  Kraftmeister Rubber Pad 137 mm zwart
  € 12,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. George Tools hydraulische potkrik 2 ton
  George Tools hydraulische potkrik 2 ton
  € 25,00 € 12,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. George Tools hydraulische potkrik 4 ton
  George Tools hydraulische potkrik 4 ton
  € 30,00 € 15,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 6. George Tools wielkeggen set inklapbaar
  George Tools wielkeggen set inklapbaar
  € 8,95
  Levering 1 - 3 werkdagen
 7. George Tools wielkeggen set
  George Tools wielkeggen set
  € 15,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-7 van 7

per pagina

Auto

In het complete assortiment van George at Work vindt u naast werkplaatsinrichtingen en gereedschapswagens ook alles voor uw auto. Zo hebben we diverse assteunen, krikken en wielkeggen maar ook voor een werkplaatskruk en ligkar ben u bij George at Work aan het juiste adres.

Autokrikken

Een krik is onmisbaar in uw garage als u een auto heeft en daar zelf af en toe of regelmatig aan werkt. Denk bijvoorbeeld aan het verwisselen van de zomer- en winterbanden. George at Work heeft autokrikken in het assortiment. Hierdoor is er altijd een autokrik die bij het gewicht van uw auto past. Wilt u weten hoe werkt een autokrik? Of waar de krik te plaatsen onder de auto? In ons blog leest u alle info over het gebruiken van een autokrik.

Potkrikken

Met een potkrik kan eenvoudig een auto of caravan op getild worden. Een potkrik is lichter dan een krik en kan daardoor ook gemakkelijk meegenomen worden. De potkrikken van George at Work zijn eenvoudig in gebruik en ideaal om uw caravan te stabiliseren. Gebruik naast een potkrik ook altijd assteunen voor extra veiligheid.

Werkplaatskrukken & Ligkarren

Bij George at Work vindt u naast een werkplaatskruk ook verrijdbare krukken. Naast een werkplaatskruk voor aan uw werkplek vindt u bij George at Work ook in hoogte verstelbare kruk met wielen voor een optimale, mobiele zitplek. Werkt u veel onder auto’s dan is een ligkar onmisbaar. Met een ligkar, ook wel monteursbed genoemd, rolt u eenvoudig onder de auto of er weer vandaan.

Wielkeggen

Wielkeggen worden gebruikt om achter het wiel van een voertuig te plaatsen om onbedoelde beweging te voorkomen. Bij George at Work vindt u diverse wielkeggen voor auto’s en kleine vrachtwagens.

Assteunen

Door gebruik te maken van assteunen kunt u veilig werken nadat uw auto met een krik is opgetild. Een autokrik is namelijk niet geschikt om onder spanning onder de auto te laten staan. Om te voorkomen dat u onder de auto beland tijdens het klussen plaatst u assteunen nadat de auto op de juiste hoogte staat. Bij George at Work vindt u diverse soorten assteunen, zodat u altijd veilig aan uw auto kunt werken.

Wilt u meer weten over onze auto accessoires? Neem dan contact op met de de experts van George at Work. Zij helpen u graag.

© - George at Work