Alles wat u wilt weten over lockerkasten

Een blauwe lockerkast met 2 blauwe deurtjes en 2 sleutels steken in het slot

Lockerkasten zijn kluisjes die veelal gebruikt worden op diverse plekken zoals beurzen, festivals en in kleedruimtes. Tegenwoordig zijn er overal wel lockerkasten te vinden, daarom zijn de metalen lockers van Kraftmeister zo ontwikkeld dat ze in vrijwel iedere omgeving passen. Of dat nu scholen, zorginstellingen, sportaccommodaties, werkplaatsen of kantoren zijn.

Hoe vindt u de perfecte lockerkast?

Heeft u geen idee welke lockerkast het beste bij uw wensen past? Of wilt u een groot aantal lockerkasten aanschaffen? Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met de klantenservice van George at Work.

Wanneer wordt een lockerkast gebruikt?

Lockerkasten worden ingezet op momenten dat persoonlijke bezittingen tijdelijk veilig opgeborgen dienen te worden. Door lockers op diverse plekken te installeren, kunnen bezoekers of werknemers altijd hun spullen veilig opbergen. Bij George at Work vindt u verschillende lockers en lockerkasten in diverse kleuren en samenstellingen.

Wat is een lockerkast?

Lockerkasten zijn kasten met kluisjes. Deze kluisjes zijn voorzien van metalen deuren die afgewerkt zijn met een krasvaste poedercoating en een cilinderslot. Kraftmeister metalen lockerkasten zijn extra stevig en gaan jaren mee. Omdat Kraftmeister staat voor betaalbare kwaliteit worden de Kraftmeister lockerkasten standaard uitgevoerd staal dat voorzien is van een krasvaste poedercoating.

Hoeveel kluisjes heeft een lockerkast?

De Kraftmeister lockerkasten zijn verkrijgbaar vanaf 8 kluisjes per kast. Het aantal deurtjes per lockerkast varieert van 8 tot 20 per kast. Alle lockerkastjes zijn per stuk afsluitbaar en hebben ieder 2 sleutels. Indien gewenst kan er een moedersleutel bijbesteld worden. Door diverse lockerkasten naast elkaar te plaatsen is het eenvoudig een lockerkastenwand te creëren met het aantal lockers naar behoefte.

Extra veilige, metalen lockerkasten

De Krafmeister lockers worden standaard voorzien van een cilinderslot met twee sleutels. Indien gewenst kan er een moedersleutel bijbesteld worden. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de ideale lockerkast.

Industriële lockerkasten

Door gebruik te maken van metalen lockerkasten creëert u een industriële look. De combinatie van het robuuste metaal, de stabiliteit en het gebruikersgemak zorgen ervoor dat de Kraftmeister lockerkasten de beste industriële lockerkasten zijn.

Lockerkasten kopen

Wanneer u op zoekt bent naar nieuwe lockerkast voor uw bedrijf of instelling zijn de lockerkasten van Kraftmeister aan te bevelen. Deze metalen lockerkasten zijn gemaakt van staal dat gemiddeld 10-15% dikker is dan het staal dat andere aanbieders gebruiken. Door lockers van Kraftmeister te bestellen, haalt u kwaliteit in huis tegen een uiterst betaalbare prijs.

2 jaren geleden
Did you like this post?
0
0
© - George at Work