De kleur van de werkplaatsinrichting zegt meer dan u denkt

Header blog: lades van werkplaatsinrichting in verschillende kleuren

De kleur van de werkplaatsinrichting zegt meer dan u denkt

De Premium Line kenmerkt zich onder andere door de werkplaatsinrichtingen in 7 beschikbare kleuren: grijs, groen, rood, blauw, oranje, geel en zwart. In de auto- en motorindustrie worden kleuren vaak verbonden aan merken. British Racing Green voor Bentley of Jaguar, Ferrari Rood en oranje voor KTM en Harley Davidson. Pas de kleur van uw werkplaatsinrichting aan op het merk waar u als garage aan verbonden bent. Daarnaast wordt beweerd dat kleuren invloed hebben op prestaties op de werkvloer. Lees meer over kleuren in werkplaatsinrichtingen, auto-industrie en op de werkvloer.

Wat zegt de kleur van de auto over de bestuurder?


werkplaatsinrichting premium zwart
werkplaatsinrichting premium groen

Wat zegt een zwarte auto over de bestuurder?

Zwart straalt mysterie, klasse en macht uit. In de auto-industrie worden veel luxe auto's in deze kleur besteld en behoort zwart in de top 3 van meest populaire kleur van leaseauto's. Een bestuurder van een zwarte auto straalt zelfverzekerdheid en zakelijkheid uit op de weg.


Wat doet de kleur zwart op de werkvloer?

Zwart straalt een bepaalde mate van rust uit, maar ook klasse. Zwart neutraliseert en zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Gebaseerd op deze eigenschappen: Zou een zwarte werkplaatsinrichting in uw garage passen? Zie hier de mogelijkheden voor werkplaatsinrichtingen in zwart (RAL 7016).


Merken die zwart in hun logo voeren

Jeep, Opel, Mini, PeugeotWat zegt een groene auto over de bestuurder?

Groen doet veel mensen denken aan het milieu en de natuur. Hoe lichter groen de auto is, des te groter de kans dat de bestuurder energiek, trendy en een beetje grillig is. Terwijl een donkergroene auto vaker een evenwichtig en traditioneler bestuurder heeft, wat ook terug te zien is in de rijstijl: beleefd en respectvol op de weg.

Wat doet de kleur groen op de werkvloer?

Groen is de kleur van ontspanning en natuur. Met groen op de werkvloer haal je de natuur naar binnen, wordt concentratie verbeterd en worden werknemers creatiever. British Racing Green is een zeer populaire kleur in de automotive. Waarom geen werkplaatsinrichting in deze stijlvolle groene kleur? Bekijk de mogelijkheden voor een werkplaatsinrichting in British racing green (RAL 6005).

Merken die groen in hun logo voeren

Land Rover, Aston Martin, Skoda


werkplaatsinrichting premium grijs
werkplaatsinrichting premium rood

Wat zegt een grijze auto over de bestuurder?

Grijs is de meest verkochte kleur bij auto's. De kleur grijs wordt geassocieerd met stabiliteit en betrouwbaarheid. De kleur duidt op een volwassen, fatsoenlijk persoon die weinig geeft om status. De bestuurder van een grijze auto rijdt veilig en verantwoordelijk. De chauffeur van een grijze auto heeft niet snel een kort lontje achter het stuur.Wat doet de kleur grijs op de werkvloer?

Grijs op de werkvloer zorgt voor rust en wordt veel gebruikt als een basiskleur. Heeft u al veel kleur in uw garage? Ga voor een werkplaatsinrichting grijs, de meest verkochte kleur bij George at Work, en ontdek hoe goed grijs combineert met andere kleuren in een garage.

Merken die grijs in hun logo voeren

Hyundai, Audi, Nissan, RenaultWat zegt een rode auto over de bestuurder?

Een rode auto valt zeker op, maar verliest aan populariteit. Als men aan rood denkt, denkt men aan emotie, liefde en passie. Zo kan de bestuurder ook wel omschreven worden: Vol passie en energie, houdt van aandacht en ambitie. In de rijstijl komen deze karaktereigenschappen ook terug: extraverte rijstijl die soms wel uitmondt in een agressieve rijstijl waarin risico's genomen worden.


Wat doet de kleur rood op de werkvloer?

Rood op de werkvloer stimuleert productiviteit en creëert een energieke sfeer op het werk. Voor een extra dosis productiviteit op de werkvloer, kies voor een rode werkplaatsinrichting.


Merken die rood in hun logo voeren

Mitsubishi, Daihatsu, Ducati, Honda, Tesla


werkplaatsinrichting premium geel
werkplaatsinrichting premium blauw

Wat zegt een gele auto over de bestuurder?

Geel is een zeer sprekende kleur, die altijd opvalt op de weg. Als je voor een gele auto hebt gekozen, houd je van aandacht en word je gezien als opmerkzaam, gezellig, energiek en sportief. De bestuurders van gele auto's letten goed op en overdenken het nemen van risico's in het verkeer. Zij zijn degene die als eerste zullen stoppen om een medeweggebruiker te helpen.

Wat doet de kleur geel op de werkvloer?

Geel is een prikkelende kleur. De kleur wordt niet voor niets vaak gebruikt om op te vallen. Geel wordt gezien als kleur van de vreugde dus waarom niet een beetje geel gebruiken op de werkvloer? Daar worden we allemaal gelukkig van! Kies een gele (ral 1023) werkplaatsinrichting van Kraftmeister.


Merken die geel in hun logo voeren

Lotus, Ferrari.


Wat zegt een blauwe auto over de bestuurder?

Een chauffeur in een blauwe auto wordt gezien als betrouwbaar, zakelijk, rustig, vrij en optimistisch. De rijstijl van de bestuurder van een blauwe auto is rustig en heeft niet snel problemen met een medeweggebruiker en rijdt zelfverzekerd.Wat doet de kleur blauw op de werkvloer?

Neem een blauwe werkplaatsinrichting indien u rust wilt creëren op de werkvloer. Blauw schijnt namelijk een kalmerend effect te hebben op mensen. Deze kleur stimuleert eveneens creativiteit en laat uw medewerker meer out-of-the-box denken. Heeft uw garage nog wat extra creativiteit nodig? Ga voor een blauwe (ral 5017) werkplaatsinrichting

Merken die blauw in hun logo voeren

BMW, Suzuki, General Motors, Rolls Royce, Volkswagen, Yamaha


Werkplaatsinrichting oranje

Wat zegt een oranje auto over de bestuurder?

Oranje is een warme kleur die vaak positiviteit uitstraalt. Een bestuurder van een oranje auto haalt zo nu en dan risicovolle manoeuvres uit omdat hij zijn eigen rijstijl wel eens overschat. Maar bovenal zijn ze avontuurlijk, optimistisch en ongeremd.


Wat doet de kleur oranje op de werkvloer?

Oranje op de werkvloer bevordert productiviteit. Daarnaast staat oranje voor communicatie en geluk. Wederom blijkt oranje een positieve kleur om terug te laten komen op de werkvloer. Kies voor een oranje (ral 5017) werkplaatsinrichting voor vrolijke noot in de werkplaats.

Merken die oranje in hun logo voeren

Harley Davidson, KTM

2 jaren geleden
Did you like this post?
0
0
© - George at Work