Hier moet u allemaal aan denken bij het kopen van een gereedschapswagen

header blog gereedschapswagen

Voor iedereen die gereedschap bij de hand wil hebben, is een gereedschapswagen dé oplossing. Er zijn heel veel keuze die u kunt maken als u een gereedschapswagen uitzoekt. Met dit blog helpen wij u een eindje op weg:

  • Welk gereedschap met wagen heeft u nodig in uw garage?
  • Gereedschapswagen gevuld met gereedschap of leeg?
  • Gereedschapswagen met of zonder kist?
  • Kleur: rood, blauw of antraciet
  • Mobiele werkbank

Welk gereedschap met wagen heeft u nodig in uw garage?

U moet voor uzelf uitmaken hoeveel opbergruimte u nodig heeft voor uw gereedschap. Gebruikt u weinig gereedschap dan is een trolley voor u een mooie oplossing. Heeft u veel verschillend gereedschap nodig? Dan zijn de gereedschapswagens uit de Standard Line een goede optie. U heeft de keuze tussen 6 en 7 lades. Maar voor degelijke mobiele werkbank met een rubberwood werkblad en gereedschapswand, kiest u voor een mobiele werkbank uit de categorie Gereedschapswagen Premium. Uit onderzoek is gebleken dat het volgende gereedschap het meest wordt gebruikt door de automonteurs en hobbyisten met garage aan huis:

/

Indelen van gereedschapslades

Nadat u heeft besloten welke gereedschapswagen bij uw hoeveelheid gereedschap past, kunt u gaan kijken hoe u de gereedschapslades gaat indelen. Zorg ervoor dat het meestgebruikte handgereedschap in de bovenste lades van de gereedschapswagens zitten. Dan kost het het u de minste tijd en moeite om ze te pakken tijdens een klus aan de auto. De gereedschapslades zijn allemaal volledig uitschuifbaar. De lades van de gereedschapswagens hebben verschillende hoogtes. De hoogste lade zit onder en de smalste boven. Houd hier rekening mee met het indelen van de gereedschapslades. Tip: Per lade passen 4 gereedschapsinlays.

Gereedschapswagen gevuld

Kies voor een gereedschapswagen gevuld, indien u nog geen gereedschap heeft aangeschaft en op zoek bent naar een totaaloplossing. Wij hebben mobiele gereedschapswagens gevuld met het meest gebruikte gereedschap in garages (zie lijst hierboven en meer). Zo heeft u keuze uit 29 soorten gevulde gereedschapswagens. De kleinste en compactste gereedschapswagen heeft 6 lades gevuld met handgereedschap met onder andere hamers, sleutels en schroevendraaiers en beschikbaar in de kleuren antraciet, rood en blauw. Gevolgd door de gereedschapswagen met 7 lades en te bestellen in de kleuren antraciet, rood en blauw. In elke volledig uitschuifbare lade passen 4 inlays met gereedschap naast elkaar. Zo kunt u altijd bij uw gereedschap én houdt u 3 lades over om ander gereedschap in op te bergen. Bent u een echte monteur die alleen wil werken met kwaliteit, veel gereedschap binnen handbereik nodig heeft én een goede, stevige mobiele werkbank zoekt? Dan bent u ongetwijfeld enthousiast over de gevulde 62 inch mobiele werkbanken van George Tools. Voor de autoliefhebber is de uitvoering in British Racing Green een musthave. De volgende gereedschapsinlays is dit de meest uitgebreide mobiele werkbank van George Tools: een ratel, verschillende doppensets, schroevendraaierset, tangenset, t-inbussleutels, ringsleutels, steeksleutelset en hamerset.

Gereedschapswagen leeg

Slingert het gereedschap rond in uw werkplaats? Kies dan voor de gereedschapswagen leeg. De lades zijn ontworpen om veel handgereedschap in op te slaan. De lades hebben verschillende hoogtes wat elke lade geschikt maakt voor de opslag van een gereedschap met meerdere groottes. Met de duwstang aan de zijkant duwt u de gereedschapswagen eenvoudig in de juiste richting. Staat de gereedschapswagen op de juiste plek? Zet de zwenkwielen van de gereedschapswagen op de rem en begin met uw klus!

(Gevulde) gereedschapswagen met gereedschapskist

De George Tools gereedschapskisten en gereedschapswagens kunt u combineren voor de maximale opslagruimte van gereedschap. Ook de gereedschapswagens en -kisten zijn perfect op elkaar afgesteld waardoor u ze kunt combineren. We hebben al enkele mooie combinaties gereedschapswagens met -kisten voor u samengesteld. U kunt kiezen voor producten uit de Standard Line voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn 3 kleuren beschikbaar: rood, blauw en antraciet en het aantal lades varieert van 10, 11, 12 of 13 lades. Wilt u liever een gevulde gereedschapswagen met -kist bestellen of wilt u twee kleuren combineren? Bestel dan de gevulde gereedschapswagen met een losse gereedschapskist naar keuze. Let op: Zowel de gereedschapswagen als de gereedschapskist moeten uit de Standard Line komen van George Tools.

/

Gereedschapswagen of gereedschapskar?

Bij zowel een gereedschapswagen als bij een gereedschapskar mag u verwachten dat u er gereedschap in op kunt bergen en dat het product verrijdbaar is. Van oudsher is een kar een voertuig met 2 wielen. Met enkel 2 wielen zal geen enkele gereedschapswagen stabiel zijn. Daarom gebruiken wij bij George at Work de term gereedschapswagen.

Gereedschapskist of gereedschapstrolley

Een gereedschapskist is draagbaar en kenmerkt zich door handvaten aan de zijkant en de afsluitbare lades voor gereedschap. Werkt u op verschillende locaties? Dan is een gereedschapskist een mooie oplossing. Compact, licht van gewicht en afsluitbaar zodat tijdens het transport geen lades opengaan. De gereedschapskisten van George Tools kunnen los gebruikt worden, maar kunnen ook eenvoudig gemonteerd worden op de gereedschapswagens van George Tools in dezelfde kleur. Een gereedschapstrolley is open, bevat verschillende plateaus om gereedschap op te leggen en heeft 4 wielen. Net als een gereedschapswagen is een gereedschapstrolley een interessant product als u gereedschap nodig heeft op verschillende posities rondom de auto die u aan het repareren bent in uw garage.

/

11 maanden geleden
© - George at Work