Hier moet u allemaal aan denken bij het kopen van een gereedschapswagen

header blog gereedschapswagen

Voor iedereen die gereedschap bij de hand wil hebben, is een gereedschapswagen dé oplossing. Er zijn heel veel keuzes die je kunt maken als je een gereedschapswagen uitzoekt. Met dit blog helpen wij je een eindje op weg:

  • Welk gereedschap met wagen heb je nodig in je garage?
  • Gereedschapswagen gevuld met gereedschap of leeg?
  • Gereedschapswagen met of zonder kist?
  • Kleur: rood, blauw of antraciet
  • Mobiele werkbank

Welk gereedschap met wagen heb je nodig in je garage?

Je moet voor jezelf uitmaken hoeveel opbergruimte je nodig hebt voor je gereedschap. Gebruik je weinig gereedschap, dan is een trolley een mooie oplossing. Heb je veel verschillend gereedschap nodig? Dan zijn de gereedschapswagens uit de Standard Line een goede optie. Je hebt de keuze tussen 6 en 7 lades. Maar voor een degelijke mobiele werkbank met een rubberwood werkblad en gereedschapswand, kies je voor een mobiele werkbank uit de categorie Gereedschapswagen Premium. Uit onderzoek is gebleken dat de volgende gereedschappen het meest worden gebruikt door automonteurs en hobbyisten met een garage aan huis:

/

Indelen van gereedschapslades

Nadat u heeft besloten welke gereedschapswagen bij uw hoeveelheid gereedschap past, kunt u gaan kijken hoe u de gereedschapslades gaat indelen. Zorg ervoor dat het meestgebruikte handgereedschap in de bovenste lades van de gereedschapswagens zitten. Dan kost het het u de minste tijd en moeite om ze te pakken tijdens een klus aan de auto. De gereedschapslades zijn allemaal volledig uitschuifbaar. De lades van de gereedschapswagens hebben verschillende hoogtes. De hoogste lade zit onder en de smalste boven. Houd hier rekening mee met het indelen van de gereedschapslades.

Tip: Per lade passen 4 gereedschapsinlays.

Gereedschapswagen gevuld

Kies voor een gereedschapswagen gevuld, als je nog geen gereedschap hebt aangeschaft en op zoek bent naar een totaaloplossing. Wij hebben mobiele gereedschapswagens gevuld met het meest gebruikte gereedschap in garages (zie lijst hierboven en meer). Zo heb je keuze uit 29 soorten gevulde gereedschapswagens. De kleinste en compactste gereedschapswagen heeft 6 lades gevuld met handgereedschap, waaronder hamers, sleutels en schroevendraaiers, en is beschikbaar in de kleuren antraciet, rood en blauw. Daarnaast hebben we een gereedschapswagen met 7 lades die te bestellen is in de kleuren antraciet, rood en blauw. In elke volledig uitschuifbare lade passen 4 inlays met gereedschap naast elkaar. Zo kun je altijd bij je gereedschap én houd je 3 lades over om ander gereedschap in op te bergen. Ben je een echte monteur die alleen wil werken met kwaliteit, veel gereedschap binnen handbereik nodig heeft én een goede, stevige mobiele werkbank zoekt? Dan ben je ongetwijfeld enthousiast over de gevulde 62 inch mobiele werkbanken van George Tools. Voor de autoliefhebber is de uitvoering in British Racing Green een musthave. De volgende gereedschapsinlays maken dit de meest uitgebreide mobiele werkbank van George Tools: een ratel, verschillende doppensets, schroevendraaierset, tangenset, T-inbussleutels, ringsleutels, steeksleutelset en hamerset.

Gereedschapswagen leeg

Slingert het gereedschap rond in je werkplaats? Kies dan voor de gereedschapswagen leeg. De lades zijn ontworpen om veel handgereedschap in op te slaan. De lades hebben verschillende hoogtes, waardoor elke lade geschikt is voor de opslag van gereedschap in verschillende maten. Met de duwstang aan de zijkant duw je de gereedschapswagen eenvoudig in de juiste richting. Staat de gereedschapswagen op de juiste plek? Zet de zwenkwielen van de gereedschapswagen op de rem en begin met je klus!

(Gevulde) gereedschapswagen met gereedschapskist

De George Tools gereedschapskisten en gereedschapswagens kun je combineren voor maximale opslagruimte voor je gereedschap. De gereedschapswagens en -kisten zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je ze kunt combineren. We hebben al enkele mooie combinaties van gereedschapswagens met -kisten voor je samengesteld. Je kunt kiezen voor producten uit de Standard Line voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn 3 kleuren beschikbaar: rood, blauw en antraciet. Het aantal lades varieert van 10, 11, 12 of 13 lades. Wil je liever een gevulde gereedschapswagen met -kist bestellen of wil je twee kleuren combineren? Bestel dan de gevulde gereedschapswagen met een losse gereedschapskist naar keuze. Let op: Zowel de gereedschapswagen als de gereedschapskist moeten uit de Standard Line van George Tools komen.

/

Gereedschapswagen of gereedschapskar?

Bij zowel een gereedschapswagen als een gereedschapskar kun je verwachten dat je er gereedschap in kunt opbergen en dat het product verrijdbaar is. Van oudsher is een kar een voertuig met 2 wielen. Met slechts 2 wielen zal geen enkele gereedschapswagen stabiel zijn. Daarom gebruiken wij bij George at Work de term gereedschapswagen.

Gereedschapskist of gereedschapstrolley?

EEen gereedschapskist is draagbaar en kenmerkt zich door handvaten aan de zijkant en afsluitbare lades voor gereedschap. Werk je op verschillende locaties? Dan is een gereedschapskist een mooie oplossing. Compact, licht van gewicht en afsluitbaar zodat tijdens het transport geen lades opengaan. De gereedschapskisten van George Tools kunnen los gebruikt worden, maar kunnen ook eenvoudig gemonteerd worden op de gereedschapswagens van George Tools in dezelfde kleur. Een gereedschapstrolley is open, bevat verschillende plateaus om gereedschap op te leggen en heeft 4 wielen. Net als een gereedschapswagen is een gereedschapstrolley een interessant product als je gereedschap nodig hebt op verschillende posities rondom de auto die je aan het repareren bent in je garage.

/

1 jaar geleden
Did you like this post?
0
0
© - George at Work