Wat is een modulair systeem in een werkplaatsinrichting?

werkplaatsinrichting Florida hoek met werkplaatskasten, werkblad, gereedschapsladekasten, wandkasten en gereedschapswanden

Wat is een modulair systeem in een werkplaatsinrichting?

De term modulair wordt in veel vakgebieden gebruikt, zoals in het onderwijs en in de (meubel)bouw én bij werkplaatsinrichtingen. Modulair betekent onder andere:

  • Opgebouwd uit verschillende modules/onderdelen
  • Modules zijn onderling verwisselbaar
  • Losstaand van de muur

Voor de werkplaatsinrichtingen van Kraftmeister en George Tools (muv George Tools Budget Line) gelden alle bovenstaande toepassingen. We leggen het voor u uit.

Modulair: Opgebouwd uit modules

Een werkplaatsinrichting bij George at Work is modulair dus (al) opgebouwd uit verschillende onderdelen of modules namelijk:

  • Vloerkasten zoals hoge werkplaatskasten, opbergkasten, gereedschapsladekasten
  • Gereedschapswanden: met of zonder stopcontact
  • Wandkasten: 2 deuren of met klep- of roldeur
  • Werkblad: Eiken, RVS, Multiplex of Rubberwood
  • Accessoires voor gereedschapsladekasten, gereedschapswanden en meer

Met al opgebouwd bedoelen we dat bijna elke kast al in elkaar is gezet bij levering. Dus geen ingewikkeld bouwpakket, maar uitpakken en klaar voor gebruik!

Modulair: Verwisselbare modules

Bij George at Work zijn de vloerkasten verwisselbaar van positie, mits je kasten kiest van hetzelfde merk George Tools of Kraftmeister en uit dezelfde lijn: Budget, Standard, Premium of Pro. Nadat u een keuze in lijn heeft gemaakt kunt u nadenken over hoe u uw werkplaatsinrichting op wilt bouwen en in welke kleur. U kunt zelfs kleuren combineren voor een verrassende uitstraling.

Modulair: Geen bevestiging aan de muur nodig

De vloerkasten kunt u direct op de vloer plaatsen. Op de lage kasten bevestigt u het werkblad. Vervolgens bevestigt u aan de gereedschapswand de lage, hoge en wandkasten. Het systeem is robuust, stevig en op zichzelf staand, waardoor u geen gaten hoeft te boren in een muur om een werkplaatsinrichting vast te zetten.

Modulaire werkplaatsinrichting

Wij hebben voor u de meest populaire werkplaatsinrichtingen op een rijtje gezet. Of u nu in de automotive werkt of in een fabriekshal, er staat ongetwijfeld een werkplaatsinrichting tussen die bij uw wensen past. Staat uw ideale werkplaatsinrichting er toch niet tussen of zoekt u een kleurenvariant? Dan kunt u ook zelf een werkplaatsinrichting samenstellen. Wij horen graag van u waarom u voor een andere samenstelling heeft gekozen voor uw werkplaatsinrichting. Uw feedback helpt ons! [email protected]

 

2 jaren geleden
Did you like this post?
0
0
© - George at Work