Wat is een modulair systeem in een werkplaatsinrichting?

werkplaatsinrichting Florida hoek met werkplaatskasten, werkblad, gereedschapsladekasten, wandkasten en gereedschapswanden
Laden...
Wat is een modulair systeem in een werkplaatsinrichting?

Wat is een modulair systeem in een werkplaatsinrichting?

De term modulair wordt in veel vakgebieden gebruikt, zoals in het onderwijs en in de (meubel)bouw én bij werkplaatsinrichtingen. Modulair betekent onder andere:

  • Opgebouwd uit verschillende modules/onderdelen
  • Modules zijn onderling verwisselbaar
  • Losstaand van de muur

Voor de werkplaatsinrichtingen van Kraftmeister en George Tools (muv George Tools Budget Line) gelden alle bovenstaande toepassingen. We leggen het voor je uit.

Modulair: Opgebouwd uit modules

Een werkplaatsinrichting bij George at Work is modulair dus (al) opgebouwd uit verschillende onderdelen of modules namelijk:

  • Vloerkasten zoals hoge werkplaatskasten, opbergkasten, gereedschapsladekasten
  • Gereedschapswanden: met of zonder stopcontact
  • Wandkasten: 2 deuren of met klep- of roldeur
  • Werkblad: Eiken, RVS, Multiplex of Rubberwood
  • Accessoires voor gereedschapsladekasten, gereedschapswanden en meer

Met al opgebouwd bedoelen we dat bijna elke kast al in elkaar is gezet bij levering. Dus geen ingewikkeld bouwpakket, maar uitpakken en klaar voor gebruik!

Modulair: Verwisselbare modules

Bij George at Work zijn de vloerkasten verwisselbaar van positie, mits je kasten kiest van hetzelfde merk George Tools of Kraftmeister en uit dezelfde lijn: Budget, Standard, Premium of Pro. Nadat je een keuze in lijn heeft gemaakt kun je nadenken over hoe je je werkplaatsinrichting op wilt bouwen en in welke kleur. Je kunt zelfs kleuren combineren voor een verrassende uitstraling.

Modulair: Geen bevestiging aan de muur nodig

De vloerkasten kun je direct op de vloer plaatsen. Op de lage kasten bevestig je het werkblad. Vervolgens bevestig je aan de gereedschapswand de lage, hoge en wandkasten. Het systeem is robuust, stevig en op zichzelf staand, waardoor je geen gaten hoeft te boren in een muur om een werkplaatsinrichting vast te zetten.

Modulaire werkplaatsinrichting

Wij hebben voor je de meest populaire werkplaatsinrichtingen op een rijtje gezet. Of je nu in de automotive werkt of in een fabriekshal, er staat ongetwijfeld een werkplaatsinrichting tussen die bij je wensen past. Staat je ideale werkplaatsinrichting er toch niet tussen of zoek je een kleurenvariant? Dan kun je ook zelf een werkplaatsinrichting samenstellen. Wij horen graag van je waarom je voor een andere samenstelling heeft gekozen voor je werkplaatsinrichting. Je feedback helpt ons! [email protected]

 

loader
Laden...