Gereedschapswagen gevuld Standard

De gereedschapswagens gevuld Standard van George at Work zijn lekker compact en makkelijk wendbaar. Deze passen in iedere garage of werkplaats. Verkrijgbaar in diverse kleuren en gevuld met gereedschap dat u dagelijks kunt gebruiken. Daarnaast blijven eer lades vrij voor uw eigen gereedschap en spullen op te bergen.

We hebben voor elke gereedschapswagen een brede selectie gemaakt van diverse soorten gereedschap. U kunt in de productomschrijving precies zien welk gereedschap allemaal is inbegrepen. Liever een andere gereedschaps inlay voor gereedschapswagen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Tonen als Raster Lijst

1-12 van 12

per pagina
12 producten gevonden Nu gesorteerd op prijs
Sorteer op
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland

1-12 van 12

per pagina

Gereedschapswagen gevuld Standard – 80 delig

Onze gereedschapswagen gevuld Standard 80-delig is voorzien van 6 of 7 volledig uitschuifbare lades. In de gereedschapswagen gevuld 80-delig vindt u voor 3 lades volledig te vullen gereedschap voorzien van een handige gereedschaps-inlay. De bijgeleverde inlay voor gereedschapswagen bevatten onder andere een ratel- en doppenset, verstelbare sleutels, meetgereedschap, vijlen en hamers. De volledige inhoud van deze gereedschapswagen gevuld vindt u in de productomschrijving.

Gereedschapswagen gevuld Standard – 144 delig

Onze gereedschapswagen gevuld Standard 144-delig is voorzien van 6 of 7 volledig uitschuifbare lades gevuld met gereedschap. In de gereedschapswagen gevuld 144-delig vindt u onder andere een zeer uitgebreid ratel- en doppenset, verstelbare moersleutels, meetgereedschap, ringsleutels, tangen en hamers. De volledige inhoud van deze gereedschapswagen gevuld vindt u in de productomschrijving. Het meegeleverde gereedschap wordt geleverd inclusief passende inlay en is voldoende om 3 lades van de gereedschapswagen volledig te vullen. U houdt nog voldoende ruimte in de gereedschapswagen om uw eigen gereedschap of andere spullen op te bergen.

Gereedschapswagen gevuld Standard – 209 delig

Zoekt u een mooie gereedschapswagen gevuld met het nodige gereedschap? Dan is dit model van George Tools de juiste keuze voor u. Het meegeleverde gereedschap is voldoende om 4 lades volledig te vullen. Deze 209-delige gereedschapswagen bevat onder andere ratel- en doppensets, schroevendraaiers, tangen, diverse soorten sleutels en een vijlenset. U houdt dus nog voldoende ruimte in de gereedschapswagen om uw eigen gereedschap of andere spullen op te bergen.

Gereedschapswagen gevuld Standard – 253 delig

Zoekt u een mooie gereedschapswagen gevuld met het nodige gereedschap? Dan is dit model van George Tools de juiste keuze voor u. Het meegeleverde gereedschap is voldoende om 5 lades volledig te vullen. Deze 253-delige gereedschapswagen bevat onder andere diverse ratel- en doppensets, schroevendraaiers, inbussleutels, tangen, diverse soorten sleutels en een houtbeitel en een vijlenset. U houdt dus nog voldoende ruimte in de gereedschapswagen om uw eigen gereedschap of andere spullen op te bergen.

Gereedschapswagen gevuld Standard kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschapswagens. Naast gereedschapswagens en mobiele werkbanken vindt u hier ook complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschapswagen of mobiele werkbank. u wilt aanschaffen? Of wilt u graag eerst de producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom. kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 014-394774 voor de mogelijkheden.

© - George at Work