Gereedschapswagen Premium

De Gereedschapswagens Premium van George at Work zijn robuuste gereedschapswagens voorzien van onder andere een gereedschapswand en magazijnbakken. Gereedschapswagen Premium is een complete werkbank op wielen met een robuust werkblad en handige magazijnbakken.

De mobiele werkbank 62 inch is voorzien van diverse lades en een opbergkastje met verstelbare legplank. Daarnaast hebben we ook een 46 inch mobiele werkbank in het assortiment. Deze is voorzien 9 lades en een gereedschapswand. Zo kunt u uw gereedschapswagen Premium optimaal inrichten en gebruiken.

De gereedschapswagens Premium worden geleverd zonder gereedschap. Wilt u een gereedschapswagen met gereedschap bestellen? Klik dan hier.

Tonen als Raster Lijst

1-2 van 2

per pagina
Filter Sorteren
2 producten gevonden Gesorteerd op prijs
Sorteer op
  1. George Tools Mobiele Werkbank 62 inch 10 laden zwart
    George Tools Mobiele Werkbank 62 inch 10 laden zwart
    € 1.250,00 € 999,00
    Levering 1 - 3 werkdagen

1-2 van 2

per pagina

Gereedschapswagen leeg Premium Line

Met een gereedschapswagen Premium heeft u een robuuste, overzichtelijke mobiele werkbank in huis. Deze gereedschapswagens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een robuust werkblad, stevige wielen en een gereedschapswand.

Wat is een gereedschapswagen?

Een gereedschapswagen is een ladenkast op wielen waar u eenvoudig en veilig uw gereedschap in kunt opbergen. Meestal hebben de lades verschillende hoogtes zodat al het gereedschap in de wagen past. De gereedschapswagen Premium is standaard ook voorzien van een bijpassende gereedschapswand.

Welke gereedschapswagen kopen?

Een gereedschapswagen moet vooral functioneel zijn. Daarom is het belangrijk vooraf goed in kaart te brengen welke functie-eisen en wensen u heeft bij een gereedschapswagen. Hoeveel laden wilt u? Welke kleur? Een gereedschapswagen met gereedschap. of liever een gereedschapswagen met gereedschapswand? Zodra u weet wat u verwacht van een gereedschapswagen kunt u de gereedschapskar kiezen waar u jarenlang plezier van heeft.

Gereedschapswagen voor thuis

Zeker de Gereedschapswagen Premium zijn perfect als gereedschapswagen voor thuis. Deze robuuste en compacte gereedschapswagen passen perfect in de garage. Door de stevige wielen zet u deze wagen eenvoudig aan de kant.

Wat is een goede gereedschapswagen?

Een goede gereedschapswagen is groot genoeg als werktafel en heeft veel opbergruimte. De gereedschapswagen Premium heeft een overzichtelijk en groot werkblad met bijpassende gereedschapswand. Door de wielen is deze mobiele werkbank uiterst wendbaar en eenvoudig te verplaatsen.

Gereedschapswagen met werkblad

Onmisbaar is een goed werkblad. Bij George at Work vindt u gereedschapswagens met diverse werkbladen. Natuurlijk kunt u de bovenkant van de gereedschapswagen ook gebruiken als opbergplek.

Gereedschap voor gereedschapswagen

Naast de lege gereedschapswagens vindt u bij George at Work ook gereedschapswagen gevuld met gereedschap. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een inlay voor het gereedschap is uw gereedschap altijd overzichtelijk opgeborgen en bij de hand.

Gereedschapswagen kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschapswagens. Naast gereedschapswagens en mobiele werkbanken vindt u hier ook complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschapswagen of mobiele werkbank. u wilt aanschaffen? Of wilt u graag eerst de producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom. kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 014-394774 voor de mogelijkheden.

© - George at Work