Gereedschapswagen Pro

Voor wie op zoek is naar een professionele gereedschapswagen die voor intensief gebruik geschikt is kan met een gerust hart kiezen voor de Gereedschapswagen leeg Pro.

Deze robuuste, heavy-duty wagens met sterke wielen zijn uitermate geschikt voor het zware werk. Daarnaast hebben deze wagens een hoog draagvermogen en bieden flink wat opbergruimte.

Kies voor een grote gereedschapswagen met gereedschapswand of een mobiele werkbank met veel lades en opbergruimte. In het assortiment van George at Work vindt u kleine en grote industriële gereedschapswagens.

Tonen als Raster Lijst

1-3 van 3

per pagina
Filter Sorteren
3 producten gevonden Gesorteerd op prijs
Sorteer op
 1. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  € 790,00
  11 - 20 weken
 2. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  € 990,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
  Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
  € 1.899,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-3 van 3

per pagina

Grote gereedschapswagen Pro

Onze grote gereedschapswagens Pro van Kraftmeister zijn uitgevoerd met 4 stevige heavy duty wielen en maar liefst 17 grote en sterk kogelgelagerde lades die voorzien zijn van kunststof antislip matten voor een optimaal gebruiksgemak. Uiteraard zijn de grote gereedschapswagens Pro afsluitbaar middels cilindersloten.

Grote gereedschapswagen Pro met gereedschapswand

Met de 84 inch grote gereedschapswagen met gereedschapswand overtreft u al uw verwachtingen. Ontzettend veel opbergmogelijkheden door de grote, volledig uitschuifbare lades in combinatie met het kastje links onder het werkblad van meer dan 2 meter. De gereedschapswand bevindt zich over de volledige breedte van de gereedschapswagen en is geperforeerd zodat u met haken en beugels heel veel gereedschap een vaste plek kunt geven aan deze wand.

De 84 inch mobiele werkbank van George at Work wordt standaard geleverd met magazijnbakjes en haken. Is de 84 inch echt te groot voor uw werkplaats bekijk dan eens onze gereedschapswagens of mobiele werkbanken van 62 inch of 46 inch.

Compacte gereedschapswagen Pro

De compacte gereedschapswagens pro zijn een perfecte aanvulling op de grote gereedschapswagens Pro. Ook deze mobiele werkbanken zijn afsluitbaar en voorzien van stevige lades. Door het compacte formaat en de stevige zwenkwielen zijn de compacte gereedschapwagens Pro uiterst wendbaar en ontzettend gebruiksvriendelijk.

Gereedschapswagen Pro kopen

Bij George at Work vindt u diverse soorten gereedschapswagens. Naast gereedschapswagens en mobiele werkbanken vindt u hier ook complete werkplaatsinrichtingen, werkbanken, lockers, compressors en straalcabines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies welke gereedschapswagen of mobiele werkbank u wilt aanschaffen?

Of wilt u graag eerst de producten in het echt zien? Dat kan! In onze showroom. kunt u 6 dagen per week, met en zonder afspraak op uw gemak het hele assortiment van George at Work komen bezichtigen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Mail naar [email protected] of bel met 014-394774 voor de mogelijkheden.

© - George at Work