Metalen kast

Heeft u veel administratie? In een metalen kast met cilinderslot kunt u uw ordners, mappen en andere belangrijke papieren veilig en overzichtelijk opbergen. Deze zeer praktische metalen archiefkasten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig gepoedercoat staal en hebben standaard vier verstelbare legplanken met een draagvermogen van 50 kg per legplank.

George at Work heeft verschillende typen metalen opbergkasten in het assortiment, waardoor u altijd een kast vindt die aan uw wensen voldoet.

De Kraftmeister metalen kasten zijn 0,7 mm dik dat is ongeveer 10 tot 15%  meer materiaal ( dikker ) dan bij andere merken.

Tonen als Raster Lijst

1-4 van 4

per pagina
Filter Sorteren
4 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. George Tools werkplaatskast 2 deuren Premium antraciet
  George Tools werkplaatskast 2 deuren Premium antraciet
  € 850,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools wandkast met klepdeur Premium antraciet
  George Tools wandkast met klepdeur Premium antraciet
  € 160,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. Kraftmeister legplank voor metalen kast grijs
  Kraftmeister legplank voor metalen kast grijs
  € 30,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. Kraftmeister legplank voor metalen kast antraciet
  Kraftmeister legplank voor metalen kast antraciet
  € 30,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-4 van 4

per pagina

Metalen kast met slot

Metalen kasten van Kraftmeister zijn 190 cm hoog en hebben twee draaideuren van metaal. Deze metalen kast met slot is door middel van een cilinderslot afsluitbaar. Er worden standaard twee sleutels bijgeleverd.

Goedkope metalen kasten

Bij George at Work betaalt u nooit teveel voor uw metalen kast. De Kraftmeister metalen kasten zijn uiterst scherp geprijsd, van zeer goede kwaliteit en worden gebruiksklaar geleverd.

Metalen kast

De metalen kasten van Kraftmeister zijn gemaakt van staal dat gemiddeld 10-15% dikker is dan de metalen kasten van andere aanbieders. Hierdoor heeft u een uiterst stevige, stabiele kast voor op kantoor, in de werkplaats of garage. De metalen kasten bij George at Work zijn scherp geprijsd, uit voorraad leverbaar en worden gebruiksklaar geleverd.

Afmetingen Kraftmeister metalen kasten

De metalen kasten van Kraftmeister zijn 190 cm hoog, hebben een breedte van 90 cm en een diepte van 45 cm. Hierdoor kunt u eenvoudig deze kast gebruiken als archiefkast. (ordners passen er prima in) maar ook als kast in de garage of werkplaatskast kan deze metalen kast ingezet worden. De stevige legplanken zijn verstelbaar en kunnen 50 kg per plank aan. Daar past dus heel veel gereedschap in deze kast. En heeft u een legplank extra nodig? Geen probleem! Deze zijn los bij te bestellen in de kleuren grijs en antraciet.

© - George at Work