Opbergrek

Kraftmeister metalen opbergrekken zijn zwarte, multifunctionele open kasten. Gemaakt van stevig staalplaat en voorzien van stevige, verstelbare legplanken en een geperforeerde achterwand.

Gebruik de opbergrek multifunctioneel door deze kast vrijstaand te plaatsen en de achterkant te gebruiken als gereedschapswand. De geperforeerde achterwand van het Kraftmeister opbergrek kan, door het toevoegen accessoires zoals haken, houders en bakjes namelijk perfect dienst doen als gereedschapswand. Kraftmeister Opbergrek is verkrijgbaar in 68 cm en 120 cm breed.

Tonen als Raster Lijst

1-2 van 2

per pagina
Filter Sorteren
2 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  Kraftmeister Metalen opbergrek Standard 68 cm zwart
  € 175,00 Bij 3 stuks"Installed € 149,00
  1 - 3 werkdagen
 2. Kraftmeister opbergrek Metaal 120 cm zwart
  Kraftmeister opbergrek Metaal 120 cm zwart
  € 235,00 Bij 3 stuks"Installed € 199,00
  1 - 3 werkdagen

1-2 van 2

per pagina

Metalen opbergrek kopen

Kraftmeister opbergrekken zijn gemaakt van stevig staalplaat en scherp geprijsd. Doordat de Kraftmeister opbergrek een open kast is met verstelbare legplanken kunt u eenvoudig gereedschap en werkmateriaal opbergen in deze opbergkast.

Metalen opbergrek met gereedschapswand

De geperforeerde achterzijde van het Kraftmeister opbergrek is te gebruiken als gereedschapswand. Voeg haken, houders en bakjes toe aan uw bestelling en gebruik de Kraftmeister open opbergrek optimaal.

Opbergkast met deuren

Op zoek naar een stevige opbergkast met deuren? Kies dan de Kraftmeister metalen kasten

Opbergrek schuur of garage

Een stevige open opbergkast is onmisbaar in de schuur of garage. Door een open opbergrek te gebruiken kunt u eenvoudig alles overzichtelijk opruimen. Kraftmeister opbergrek zwart metaal is stevig en stabiel. De verstelbare legplanken hebben een draagkracht van maar liefst 50 kg per stuk .

Open kast

Op zoek naar een stevige open kast met verstelbare planken? De Kraftmeister opbergrekken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende breedtes en voorzien van 4 verstelbare planken. Zo kunt u zelf de ideale indeling maken.

Opbergkast zwart

Kraftmeister metalen opbergrek is een zwart metalen open kast. Gemaakt van stevig plaatstaal afgewerkt in een diepe zwarte kleur en geperforeerde achterwand.

Smal opbergrek

De metalen opbergrekken van Kraftmeister zijn verkrijgbaar in twee varianten. Opbergrek smal van 68 cm en opbergrek breed van 120 cm. Allebei voorzien van stevige verstelbare legplanken en een geperforeerde achterwand.

© - George at Work