Bezorgopties

Bij George at Work doen we er alles aan om uw bestelling goed en snel te kunnen leveren. We begrijpen het dat er vragen over de bezorging van uw bestelling bij George at Work kunnen zijn. Op deze pagina vindt u antwoord op al uw vragen met betrekking tot de bezorging van uw bestelling.

 

Bezorgen met verschillende vervoerders

Bij George at Work werken we met diverse vervoerders zoals DPD en Thijs Logistiek samen om uw bestelling zo goed en snel mogelijk te kunnen leveren. Uw bestelling wordt standaard geleverd tot aan de deur.

 

Bezorging via DPD

In samenwerking met de DPD-pakketdienst wordt uw bestelling bij u thuis of op uw werk geleverd. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u een e-mail van George at Work met daarin een track& trace link om de levering van uw bestelling te volgen.

Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt uw pakket naar het dichtstbijzijnde DPD Pick-up point gebracht waar u het pakket binnen een week kunt afhalen.

 

Bezorging met Thijs Logistiek 

Indien uw bestelling wordt verzonden met Thijs Logistiek ontvangt u op de dag dat uw bestelling ons magazijn verlaat e-mail van Thijs Logistiek  de leverdatum en het leveringstijdsblok. Thijs Logistiek werkt met leverblokken van 2 uur. Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten op de levering van uw bestelling.

Bent u niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten. Bij Thijs Logistiek is het niet mogelijk om een voorkeur voor dagdeel op te geven. Thijs Logistiek levert tot aan de deur (eerste drempel) op het door u opgegeven afleveradres.

 

Levertijden

Onze levertijden kunnen per artikel verschillen. Het kan hierdoor voorkomen dat u een deellevering ontvangt. Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, dan doen wij ons best om de afzonderlijke artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.

Daarom kan het echter zijn dat u uw bestelling in deelleveringen ontvangt; een deel binnen een dag (wanneer besteld voor 16.00 uur) en een deel met een levertijd van 2 - 4 dagen. Op de pakbon staan deze levertijden per artikel gespecificeerd en worden de artikelen die u in deellevering geleverd krijgt, geel gemarkeerd.

 

Bezorgdagen

Uitgezonderd van erkende feestdagen wordt de bestelling op een werkdag geleverd. Onze vervoerders bezorgen namelijk van maandag tot en met vrijdag. In de e-mail die u ontvangt over de bezorging staat een tijdsblok vermeld waarin uw bestelling bezorgd zal worden.

Note: Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD en Thijs Logistiek voor de levering. Samen met hun doen we ons uiterste best om uw bestelling binnen de afgesproken tijd te bezorgen. In 99% procent van de gevallen lukt dat, maar door onvoorziene omstandigheden kan er in een enkel geval een latere levering zijn dan aangegeven. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u desondanks nog vragen over de levering van uw bestelling bij George at Work? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bestelling afhalen

Wilt u het artikel toch graag zelf afhalen? Dat kan! Kies dan bij het bestellen voor de optie: Afhalen in Someren.

 

Verzendkosten

Voor bestellingen van €100,00 of meer betaalt u binnen België bij George at Work geen verzendkosten. Is het orderbedrag minder dan € 100 dan wordt er € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Mijn bestelling wordt geleverd. Waar moet ik rekening mee houden?

U heeft een bestelling geplaatst en een bericht ontvangen over de levering. In dat bericht staat veel informatie over de levering van uw bestelling. Houdt u daarnaast ook rekening met onderstaande:

  • Grote en/of zware artikelen zoals gereedschapswagens, werkplaatsinrichtingen, grote autokrikken of compressoren, werkbanken etc. worden bijna altijd op een pallet aangeleverd. Deze pallets worden niet retour genomen.
  • Veel van onze producten worden geleverd op grote pallets, vaak door een vrachtwagen met oplegger. Zorg er voor dat uw locatie goed bereikbaar is. Kan er geen grote vrachtwagen bij u op locatie komen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Overige instructies voor het transportbedrijf kunt u achterlaten in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.
  • Voorkom onnodige kosten en zorg ervoor dat er iemand aanwezig is tijdens het afleveren van uw bestelling. Bent u onverhoopt toch niet aanwezig op moment van levering? Dan wordt een tweede levermoment ingepland, waarbij u rekening moet houden met bijkomende kosten.
  • Voor levering op afgelegen plekken kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Nog vragen over de bezorging van uw bestelling?

Heeft u een andere vraag over de bezorging van uw werkplaatsinrichting, werkbank, gereedschapswagen of andere bestelling bij George at Work? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze beantwoorden graag uw vragen.

Categorieën: Klantenservice BE Bezorgen en afhalen
© - George at Work