Bezorgopties

Bezorgen:

Wij werken met verschillende partijen samen om zo goed en snel mogelijk te kunnen leveren. Levering is standaard tot aan de deur (tot aan de eerste drempel).

DPD

DPD-pakketdienst bezorgt het artikel bij u aan huis (verzending naar een postbusnummer niet mogelijk). U ontvangt een e-mail zodra het pakket wordt verstuurd vanuit de webshop, met daarin een link met gegevens van uw pakket. Bent u niet aanwezig op het moment van levering? Dan wordt uw pakket naar de dichtstbijzijnde DPD pickup-shop gebracht waar u het kunt afhalen.

Transmission

Transmission werkt in bloktijden van 2 uur, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Op de dag van levering krijgt u per mail van Transmission de levertijden doorgestuurd. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan dient u rekening te houden met bijkomende kosten. Een voorkeur voor een bepaalde dagdeel is niet mogelijk De standaard levering omvat levering tot aan de eerste drempel (begane grond) van het door u opgegeven adres.

Levertijden

De levertijden verschillen per artikel. Bij elk artikel staat de levertijd vermeld. Wij leveren op maandag tot en met vrijdag.

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, dan doen wij ons best om de afzonderlijke artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Het kan zijn dat u uw bestelling in deelleveringen geleverd krijgt; een deel binnen een dag (wanneer besteld voor 16.00 uur) en een deel met een levertijd van 2 - 4 dagen. Op de pakbon staan deze levertijden per artikel gespecificeerd en worden de artikelen die u in deellevering geleverd krijgt, geel gemarkeerd.

  • Een voorkeur voor een bepaald dagdeel of tijdstip is bij ons helaas niet mogelijk.
  • Voor levering op afgelegen plekken worden extra kosten in rekening gebracht.
  • Grote of zware artikelen (Gereedschapswagens, Werkplaatsinrichtingen, zware Autokrikken, Werkbanken, etc.) worden bijna altijd op pallets aangeleverd. Deze pallets worden niet retour genomen.
  • Houd er rekening mee dat grote vrachtwagens toegang moeten hebben tot uw oprit of bedrijf.

Betreft levertijden: Wij zijn altijd afhankelijk van onze partners DPD en Transmission voor de levering. In 99% procent van de gevallen leveren deze partijen binnen de afgesproken tijd/ dag. De andere 1% wordt later geleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Afhalen:

Alle artikelen worden standaard door ons verstuurd. Wilt u het artikel toch graag zelf afhalen? Kies dan bij het bestellen voor de optie: Afhalen in Someren.

Verzendkosten

Verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 100,- of meer bedraagt, is binnen België gratis. Voor verzendingen onder de € 100,- binnen België brengen wij € 7,50 verzendkosten in rekening.

Categorieën: Klantenservice BE Bezorgen en afhalen
©2021 - George at Work