Over ons

George at Work is dé specialist in werkplaatsinrichtingen en andere benodigdheden voor uw werkplaats, instelling of bedrijf. George at Work is een online specialist mét showroom. Door focus te houden op service en kwaliteit zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Europese leveranciers van werkplaatsinrichtingen zoals bijvoorbeeld modulaire werkplekken en werkplaatsinrichtingen, werkbanken, gereedschapswagens, lockers en andere kasten maar ook compressoren, werkplaatspersen en straalcabines vindt u bij George at Work.

Uiteraard vindt u bij George at Work ook heel veel accessoires en bijbehorende producten zoals straalbenodigdheden, werkplaatstegels, autokrikken en motorliften. George at Work onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment met een uitstekende prijs/kwaliteit te hebben. Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal kan werken in zijn werkplaats of garage. Of die nu groot of juist klein is, zelfs in een hobbyschuurtje kunnen we een optimale werkplaats bieden.

Producten uit het assortiment van George at Work worden standaard gemonteerd geleverd. Door het laatste stukje monteren ontvangt u een duidelijke handleiding. En mocht het toch niet helemaal zelf lukken, dan helpen de experts van onze klantenservice u graag. Neem gerust contact met ze op voor advies over onze producten of hulp met het plaatsen van uw aankoop.

Onze 3 kenmerken zijn Kwaliteit, Prijs en Service.

Deze drie kenmerken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

George at Work is dé online specialist mét showroom

In onze showroom in Someren staan alle producten opgebouwd en kunt u de producten uit het assortiment van George at Work vrijblijvend bezichtigen. Het is altijd fijn om de op internet opgedane inspiratie eerst in het echt te bekijken voordat u overgaat tot een aankoop. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van een goed en eerlijk advies. Zo weet u zeker dat u de beste producten voor uw werkplaats aanschaft.

Showroom bezoeken zonder afspraak

Wilt u graag zelf de kwaliteit en opties van onze producten zien en beleven? Dat kan! Kom dan onze prachtige showroom bezichtigen. Hier kunt u, tijdens openingstijden, binnenlopen en alle producten opgebouwd zien. Uiteraard helpen we u graag met het beantwoorden van uw vragen en het mee kiezen van het beste George at Work product voor uw wensen, eisen en budget.

Showroom bezoeken met afspraak

Door een afspraak te maken via de klantenservice kunt u het assortiment van George at Work op afspraak bezichtigen en zorgen we dat er een expert voor u beschikbaar is die al uw vragen over onze producten, onder het genot van een kopje koffie of thee, zal beantwoorden.

Bezoekadres Showroom

Witvrouwenberg 13b

5711 CN Someren

Nederland


Openingstijden Showroom

Maandag t/m Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur


Vanwege de intensieve samenwerking met Jimmy at Work kunt u in de showroom ook terecht als u op zoek bent naar een serre, tuinkamer, carport of pergola of overkapping.

Categorieën: Klantenservice BE Klantenservice
© 2022 - George at Work