Over ons

George at Work is dé specialist in werkplaatsinrichtingen en andere benodigdheden voor uw werkplaats, instelling of bedrijf. George at Work is een online specialist mét showroom. Door focus te houden op service en kwaliteit zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Europese leveranciers van werkplaatsinrichtingen zoals modulaire werkplekken, werkplaatsinrichtingen, werkbanken, gereedschapswagens, lockers en andere kasten, maar ook compressoren, werkplaatspersen en straalcabines vindt u bij George at Work.

Uiteraard vindt u bij George at Work ook heel veel accessoires en bijbehorende producten zoals straalbenodigdheden, werkplaatstegels, autokrikken en motorliften. George at Work onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te hebben. Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal kan werken in zijn werkplaats of garage. Of die nu groot of juist klein is, zelfs in een hobbyschuurtje kunnen we een optimale werkplaats realiseren.

Producten uit het assortiment van George at Work worden standaard gemonteerd geleverd. Slechts enkele kleine onderdelen moet u zelf monteren met behulp van een duidelijke handleiding.

Onze 3 kenmerken zijn Kwaliteit, Prijs en Service.

Deze drie kenmerken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent! Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

George at Work is dé online specialist mét showroom

Wilt u graag zelf de kwaliteit en opties van onze producten zien en beleven? Dat kan! Kom dan onze prachtige showroom vrijblijvend bezichtigen. Hier kunt u, tijdens openingstijden, binnenlopen en alle producten opgebouwd zien. Uiteraard helpen we u graag met het beantwoorden van uw vragen en het kiezen van het beste George at Work product. Wilt u er zeker van zijn dat er een medewerker beschikbaar is om u vragen te beantwoorden? Maakt u dan een afspraak via onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat er een expert voor u beschikbaar is die al uw vragen over onze producten, onder het genot van een kopje koffie of thee, zal beantwoorden.

Bezoekadres Showroom

Witvrouwenberg 13b

5711 CN Someren

Nederland


Openingstijden Showroom

Maandag t/m Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur


Vanwege de intensieve samenwerking met Jimmy at Work kunt u in de showroom ook terecht als u op zoek bent naar een serre, tuinkamer, carport of pergola of overkapping.

Categorieën: Klantenservice BE Klantenservice
© - George at Work