Showroom

Bezoek onze showroom in Someren

Ben jij op zoek naar werkplaatstinrichting, een werkbank, gereedschapswagen, een werkplaatspers of gereedschap? Laat je inspireren en breng een bezoek aan onze showroom! Als werkplaatsspecialist hebben we het volledige assortiment bij George at Work in de showroom, zodat je het zelf kunt ervaren en bezichtigen. Je kunt tijdens onze openingstijden vrijblijvend binnenlopen om het assortiment te bekijken en eventuele vragen over onze producten te stellen aan onze experts. We helpen je graag verder door je te informeren over de eigenschappen en mogelijkheden van onze producten, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

De unieke kenmerken van onze showroom

  • Ruimte: 4000m2 showroomoppervlakte
  • Compleet assortiment: Bekijk ons volledige opgestelde assortiment
  • Gunstige locatie: Slechts 10 minuten vanaf de A67 Eindhoven - Venlo
  • Ruime openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Ook geopend in het weekend: Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Bezoek de showroom met of zonder afspraak

Onze professionele klantenservice medewerkers helpen je graag. Of je nu wel of geen afspraak hebt. Je kunt vrijblijvend binnenlopen om je te laten inspireren en adviseren over onze producten.

Wil je zeker weten dat er een klantenservice mederwerker beschikbaar is op het moment van jouw bezoek, maak dan een afspraak door een email te sturen naar [email protected] of te bellen naar 014-394774.


George at Work Showroom

George at Work

Witvrouwenbergweg 13B

5711 CN Someren

014-394774

[email protected]

De showroom is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag ben je van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Categorieën: Klantenservice BE Klantenservice
© - George at Work