Voorwaarden voor retourneren

Voorwaarden voor retourneren

Het is bij George at Work geen enkel probleem om een artikel te retourneren. Gebruik voor het retourneren graag het modelformulier ( zie onderaan de pagina ).


Wel zijn er een aantal voorwaarden:

  • Na ontvangst heeft u 30 dagen om van de koop af te zien. Nadat u dit aan ons heeft laten weten heeft u nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

  • Het artikel dient, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat, ongebruikt, schoon en in originele verpakking te worden verstuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijden de geleverde toebehoren te bewaren. De mogelijkheid bestaat dat wij waardevermindering van het product in rekening brengen.

  • Wij vragen u om ook de pakbon mee te sturen.

  • Retourformulier ingevuld meesturen.

  • George at Work is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens de retourzending.

  • Zorg ten alle tijden voor een verzendbewijs

Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden. Wij nemen verder geen losse onderdelen of verpakkingen mee retour.

 Wat mag ik doen met een product voordat ik besluit om het retour te sturen?

U mag het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die u ook in een fysieke winkel hebt. In de zogenaamde fysieke winkel kunt u geen kroket bakken in de friteuse en kunt u geen wasje draaien in de machine. Als u een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat u er mee kunt doen, dan levert dit waarschijnlijk een waardevermindering op. De verkoper mag deze kosten bij u in rekening brengen. Dat is niet meer dan terecht. Tip: ga ook voorzichtig met de verpakking om en houd er rekening mee dat de verkoper het product weer kan verkopen ( Bron: Thuiswinkel waarborg).

 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Voor grotere pakketten (Gereedschapswagens, Werkplaatsinrichting, werkplaatspersen etc.) kunt u een afspraak maken om de zending op te laten halen bij u thuis of op een ander adres (het is helaas niet mogelijk om een dagdeel aan te geven hierin). Neem contact op met de klantenservice om een afhaalafspraak te maken. De kosten voor het afhalen worden bepaald aan de hand van het soort pallet en gewicht. Deze kosten kunt u opvragen via onze klantenservice.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Klik hier voor meer informatie over terugbetaling.

Categorieën: Klantenservice BE Retourneren en ruilen
© - George at Work