Bestelling wijzigen of annuleren


George at Work

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, is het helaas niet meer mogelijk om deze zelf nog te wijzigen of hier producten aan toe te voegen. Wilt u toch nog een wijziging of toevoeging doen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Vergeet niet om, naast de gewenste wijziging of toevoeging, uw ordernummer te vermelden.


George at Work

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, is het helaas niet meer mogelijk om deze zelf nog te annuleren. Afhankelijk van de orderstatus kan de klantenservice op uw verzoek de order misschien wel nog annuleren. Neem daarom als u een order wil annuleren zo snel mogelijk contact op met de klantenservice.


George at Work

Indien u een order wilt wijzigen of annuleren is het verstandig om direct contact op te nemen met de klantenservice. We hebben uw ordernummer hiervoor nodig. Daarmee kunnen we de orderstatus opvragen en u informeren over de mogelijkheden van wijzigen of annuleren.


George at Work

Is uw order te ver in het orderproces dat wijzigen of annuleren niet meer mogelijk is? Geen zorgen, zodra het pakketje aan uw deur wordt aangeboden kunt u de zending weigeren. In dat geval zal de zending direct weer naar ons terug worden gestuurd. Na ontvangst in ons warehouse zullen wij zorg dragen voor het terugbetalen van het aankoopbedrag.


George at Work

Is uw order te ver in het orderproces dat wijzigingen niet meer mogelijk zijn? Geen zorgen, zodra de bestelling aan uw deur wordt aangeboden kunt u de zending weigeren. In dat geval zal de zending direct weer naar ons terug worden gestuurd. Na ontvangst in ons warehouse zullen wij zorg dragen voor het terugbetalen van het aankoopbedrag.ondertussen kunt u op George at Work alvast het juiste product bestellen.

Categorieën: Klantenservice BE Bestellen
© 2022 - George at Work