Terug naar de vorige pagina

Kraftmeister set van 2 witte LED lampen Standard

€ 75,00
Niet op voorraad

Levering 1 - 3 werkdagen

Artikel nr.

KR8235621
De voordelen van George at Work

Productinformatie

Een goede verlichting op de werkvloer verhoogt de productiviteit. Het is prettiger werken met helder wit licht. Kleine onderdelen zijn beter zichtbaar. U hoeft minder de focussen waardoor u minder snel vermoeid raakt. Daarnaast is LED duurzaam en energiezuinig.

Eenvoudig aansluiten en meteen beginnen

Deze set bestaat uit 2 LED-lampen, 2 verbindingskabels, montageklemmen en een adapter voor netstroom. Bevestig deze set met behulp van e montageklemmen onder 2 wandkasten (muv hoekwandkasten) uit de Kraftmeister Standard Line. Dit kunnen 2 losse wandkasten zijn of 2 wandkasten die onderdeel zijn van een werkplaatsinrichting. Verbind de lampen met een verbindingskabel en steek de adapter in een stopcontact! U kunt direct de lamp gebruiken. Losse lampen kunnen eenvoudig worden bijbesteld.

Voordelen van de Kraftmiester set van 2 witte LED lampen Standard:

  • Duurzaam en energiezuinig
  • Helder wit licht
  • 2 LED lampen met aansluitmateriaal
  • Eenvoudige montage
Tip:

We hebben ook kleuren LED's beschikbaar voor onder de wandkasten van de Standard Line. Bekijk de accessoires voor de bijpassende kleuren verlichting. Let op: Deze witte LED lamp is niet geschikt voor de wandkasten uit de Pro of Premium Line. Hiervoor hebben we andere lampen beschikbaar.

Specificaties

Algemeen
EAN
8720812820611
Levertijd
Levering 1 - 3 werkdagen
Merk
Kraftmeister
Alternatieven
© - George at Work