Terug naar de vorige pagina

Kraftmeister werkplaatsinrichting Minnesota RVS zwart

€ 493,00 € 419,07
Niet op voorraad

Levertijd 4 - 5 weken

Artikel nr.

KR8239130RVS
De voordelen van George at Work

Productinformatie

Deze Kraftmeister werkplaatsinrichting wordt volledig modulair aan u geleverd en biedt een zeer solide en betrouwbare oplossing voor het opbergen van al uw klusmaterialen. Met deze zeer stevige werkplaatsinrichting heeft u een ideale oplossing voor het netjes opslaan en rangschikken van uw gereedschap. De kasten en overige onderdelen van Kraftmeister werkplaatsinrichtingen sluiten onderling naadloos op elkaar aan en zijn af te sluiten met een slot. Zoals u van Kraftmeister mag verwachten, zijn de kasten zeer robuust en gaan ze jarenlang mee dankzij de poedercoating. Dit maakt de keuze voor Kraftmeister een duurzame, betrouwbare keuze.

 

Gereedschapsladekast XL RVS

Deze lage gereedschapsladekast van Kraftmeister beschikt over maar liefst 7 gereedschapslades. De gereedschapslades zijn allen kogel gelagerd, voorzien van een antislipmat en vergrendeling. Naast de gereedschapslades zitten nog twee volledig uittrekbare lades wat deze gereedschapsladekast XL uniek maakt. In de rechter lade bevindt zich een prullenbak, in de linker lade zitten 18 magazijnbakjes geklemd voor het opbergen van klein materiaal. Deze gereedschapsladekast is over de gehele lengte afgewerkt met een dik RVS werkblad.

 

Gereedschapswand met stopcontact

De metalen gereedschapswand van Kraftmeister maakt uw werkplaatsinrichting helemaal af. De gereedschapswand is geperforeerd. In de gaten kunt u haken, houders en beugels bevestigen. Richt de wand efficiënt in naar eigen behoefte met handgereedschap, klusbenodigdheden of zelfs een tv. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ons uitgebreide assortiment in accessoires. Elke werkplaatsinrichting heeft tenminste 1 gereedschapswand met 3 geaarde stopcontacten, 2 USB-aansluitingen en een schakelaar.

 

Wandkast met klepdeur

De wandkast is gecontroleerd te openen en te sluiten doordat de klep is voorzien van gasveren. Met de elegante aluminium grip opent u de deur eenvoudig. De wandkast kunt u eenvoudig bevestigen aan de gereedschapswanden. Wij adviseren om een gewicht tot maximaal 15 kg op te bergen in deze bovenkast.

Voordelen van deze Kraftmeister werkplaatsinrichting Minnesota RVS zwart:

  • Volledig modulair
  • Sterke lades
  • Robuust werkblad van RVS
  • Gepoedercoat

Samenstelling:

* Alle afmetingen zijn als volgt weergegeven: lengte x breedte (diepte) x hoogte

Specificaties

Algemeen
Afmeting
136 x 49.3 x 200 cm
Totale lengte
136
Kleur
Zwart
Gewicht
156.1 kg
Levertijd
Levertijd 4 - 5 weken
Aantal klepdeuren
2
Aantal laden
9
Draagkracht lade
30 kg / 60 kg
Werkblad dikte
3.8 cm
Diepte werkblad
46 cm
Werkblad materiaal
RVS
LED-verlichting
Optioneel
Merk
Kraftmeister
EAN
8720246356243
Afmeting lade 1 (Gereedschapsladekast XL)
124.5 x 40.5 x 8.3 cm
Afmeting lade 2-6 (Gereedschapsladekast XL)
56.5 x 40.5 x 5.7 cm
Afmeting lade 7 (Gereedschapsladekast XL)
56.5 x 40.5 x 13.5 cm
Alternatieven
© - George at Work