Mobiele werkbank

Een mobiele werkbank is multifunctioneel en past in elke garage. Je combineert de beste eigenschappen van een werkbank en gereedschapswagen tot een verrijdbare werkbank. Een mobiele werkbank is voorzien van stevige wielen met rem, een groot werkblad en veel opbergmogelijkheden dankzij de verschillende lades en kasten. Een groot voordeel van een verrijdbare werkbank is dat er volledig rondom gewerkt kan worden. Met een werkbank op wielen bent je niet gebonden aan één plek. Bij George at Work hebben we diverse verrijdbare werkbanken.

Tonen als Raster Lijst

1-10 van 10

per pagina
Filter Sorteren
10 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. George Tools mobiele werkbank - 188 cm
  George Tools mobiele werkbank - 188 cm
  € 999,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools mobiele werkbank - 156 cm
  George Tools mobiele werkbank - 156 cm
  € 899,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 3. George Tools mobiele werkbank - 136 cm
  George Tools mobiele werkbank - 136 cm
  € 799,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. George Tools zwenkwiel met rem voor mobiele werkbank 84 inch (1 stuk)
  George Tools zwenkwiel met rem voor mobiele werkbank 84 inch (1 stuk)
  € 39,95
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  € 790,00
  11 - 20 weken
 6. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  € 990,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 7. George Tools Mobiele Werkbank 62 inch 10 laden zwart
  George Tools Mobiele Werkbank 62 inch 10 laden zwart
  € 1.250,00 € 999,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 8. Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
  Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
  € 1.899,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 9. George Tools Mobiele Werkbank gevuld 62 inch zwart 151-delig
  George Tools Mobiele Werkbank gevuld 62 inch zwart 151-delig
  € 1.531,95 € 1.263,45
  Levertijd 7 - 10 weken

1-10 van 10

per pagina

Eigenschappen van een mobiele werkbank

Een mobiele werkbank is multifunctioneel en past in elke garage. U combineert de beste eigenschappen van een werkbank en gereedschapswagen tot een verrijdbare werkbank. Een mobiele werkbank is voorzien van stevige wielen met rem, een groot werkblad en veel opbergmogelijkheden dankzij de verschillende lades en kasten. Een groot voordeel van een verrijdbare werkbank is dat er volledig rondom gewerkt kan worden. Met een werkbank op wielen bent u niet gebonden aan één plek en kunt u zich makkelijk verplaatsen. Bij George at Work hebben we onze verrijdbare werkbanken opgedeeld in twee categorieën:

Mobiele werkbank Premium

Deze werkbanken op wielen van het merk George Tools zijn ontzettend populair. Naast dat ze zeer gunstig geprijsd zijn, zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen en bieden ze veel opbergmogelijkheden. Elke mobiele werkbank premium is voorzien van een goed werkblad en beschikt over stevige wielen. De premium modellen zijn uitermate geschikt voor de hobbyklusser of professional die op zoek is naar een all-in opbergoplossing.

Mobiele werkbank Pro

Voor wie op zoek is naar een mobiele werkbank op wielen van absolute topkwaliteit kunnen wij de verrijdbare werkbanken van Kraftmeister aanbevelen. Zoals u van Kraftmeister mag verwachten, zijn de professionele werkbanken op wielen ontzettend stevig. De lades hebben een hoge draagkracht en de werkbanken zijn voorzien van diverse opbergmogelijkheden voor al uw gereedschap. Te gebruiken naast uw werkplaatsinrichting, maar ook op zichzelf.

Mobiele werkbank kopen

Een goede en fijne mobiele werkbank kopen doet u bij George at Work. Hier vindt u naast werkbanken ook werkplaatsinrichtingen, gereedschapsagens en compressoren van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Weet u nog niet precies hoe u uw werkplaats wilt inrichten? Of wilt u graag de producten eerst in het echt zien? Dat kan! In onze showroom kunt u op uw gemak alle straalketels en andere producten komen bekijken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de juiste producten voor uw klus of werkplaats. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.
© - George at Work