Ontvetterbak

Een ontvetterbak is een zeer handig hulpmiddel voor het professioneel reinigen of ontvetten van onderdelen. Een ontvetterbak is in de garagewereld al jaren een effectieve en onmisbare manier van onderdelen reinigen. Zowel de professional als de hobbyist gebruiken een ontvetterbak om bijvoorbeeld auto-onderdelen, fietsonderdelen of andere onderdelen schoon te spoelen of te ontvetten.

Ontvetterbak kopen. Kies voor de service en kwaliteit van George at Work.

Of u nu een grote ontvetterbak, een mobiele ontvetterbak of een kleine ontvetterbak wilt aanschaffen. Bij George at Work vindt u diverse soorten ontvetterbakken, zowel groot als klein. Op deze manier is er voor iedere garage en voor ieder onderdeel een geschikte ontvetterbak.

Tonen als Raster Lijst

1-10 van 10

per pagina
Filter Sorteren
10 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. George Tools Ontvetterbak met pomp 13 L
  George Tools Ontvetterbak met pomp 13 L
  € 72,50
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. George Tools Ontvetterbak voor kleine onderdelen
  George Tools Ontvetterbak voor kleine onderdelen
  € 235,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
 3. George Tools Ontvetterbak rond 1.2 L
  George Tools Ontvetterbak rond 1.2 L
  € 15,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
 4. George Tools Ontvetterbak met pomp 150 L
  George Tools Ontvetterbak met pomp 150 L
  € 285,00 € 250,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. George Tools kwast en slang voor ontvetterbak
  George Tools kwast en slang voor ontvetterbak
  € 10,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 6. Kraftmeister hogedruk Onderdelenreiniger
  Kraftmeister hogedruk Onderdelenreiniger
  € 330,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
  • Deskundig advies (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Bezoek onze Showroom in Someren, Nederland
 7. Kraftmeister hogedruk Onderdelenreiniger met thermostaat
  Kraftmeister hogedruk Onderdelenreiniger met thermostaat
  € 449,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 8. George Tools Ontvetterbak rond 2 L
  George Tools Ontvetterbak rond 2 L
  € 17,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 9. George Tools Ontvetterbak rond 5 L
  George Tools Ontvetterbak rond 5 L
  € 22,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 10. George Tools Mobiele Ontvetterbak met reservoir 65 L
  George Tools Mobiele Ontvetterbak met reservoir 65 L
  € 490,00 € 245,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-10 van 10

per pagina

Wat is een ontvetterbak?

Een ontvetterbak is een metalen bak met een geveerde klepdeksel. In de ontvetterbak zit een uitneembaar rooster. Hier kunt u het te reinigen object opleggen. Door de ontvetterbak voor maximaal 2/3 te vullen met reinigingsmiddel kunt u eenvoudig met of zonder druk kleine onderdelen manueel reinigen. Een ontvetterbak is een zeer handig hulpmiddel voor het professioneel reinigen of ontvetten van onderdelen. Een ontvetterbak is in de garagewereld al jaren een effectieve en onmisbare manier van onderdelen reinigen.

Hoe werkt een ontvetterbak

Een ontvetterbak is eenvoudig in gebruik. Bij alle bakken van George at Work ontvangt u een handleiding en staat de werkwijze vermeld bij de producten. Vergeet niet om te zorgen voor een stabiele basis zoals een tafel, werkbank of vlakke vloer om de onderdelenreiniger op te zetten voordat u deze in gebruik neemt.

Ontvetterbak met pomp

Door een ontvetterbak met pomp te gebruiken wordt het reinigingsmiddel rondgepompt. Het reinigingsmiddel komt dan door de kwast naar buiten en hierdoor kunt u eenvoudig uw onderdelen reinigen terwijl het reinigingsmiddel rondgepompt wordt.

Ontvetterbak onderdelen

Een ontvetterbak of onderdelenreiniger bevat diverse onderdelen. Denk aan reinigingsvloeistof, een slang met kwast en een pomp om de vloeistof rond te pompen.

Vloeistof voor ontvetterbak

De ontvetterbak kunt u vullen met geschikte vloeistof. Hierbij kunt u zelf kiezen welke vloeistof u het beste vindt voor uw klussen. Kies indien mogelijk voor een oplosmiddelvrij reinigingsproduct en vergeet indien nodig uw persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, mondmasker en veiligheidsbril niet.

Slang voor ontvetterbak

Bij George at Work vindt u een flexibele slang met gemonteerde kwast om het reinigen van onderdelen met een ontvetterbak met pomp nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken.

Kwast voor ontvetterbak

Met de kwast die speciaal voor de ontvetterbakken is ontwikkeld kunt u eenvoudig onderdelen reinigen.

Pomp voor ontvetterbak

De pomp van de ontvetterbak zorgt ervoor dat de vloeistof eenvoudig wordt rondgepompt. Door de filter blijft vuil achter, zodat u steeds met schoon reinigingsmiddel kunt werken.

Ontvetter voor ontvetterbak

De ontvetterbak kunt u vullen met geschikte ontvetter. Hierbij kunt u zelf kiezen welke vloeistof u het beste vindt voor uw klussen. Kies indien mogelijk voor een oplosmiddelvrij reinigingsproduct en vergeet indien nodig uw persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, mondmasker en veiligheidsbril niet.

Ontvetterbak kopen

Door een ontvetterbak te kopen bij George at Work kiest u voor service en kwaliteit. De ontvetterbakken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zodat er altijd een onderdelenreiniger is die bij uw klussen past. Wilt u graag een ontvetterbak kopen, maar twijfelt u nog een over welk model het beste bij uw wensen past? Of zou u graag onze producten eerst in het echt willen zien? Dat kan! In de showroom van George at Work kunt u op uw gemak alle producten komen bekijken. Loop tijdens openingstijden, zonder afspraak, vrijblijvend binnen om onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van het juiste product. Wilt u liever een bezoek afspraak maken of uw vragen telefonisch of per mail stellen? Neem dancontact op met de klantenservice.

© - George at Work