Werkbank Pro

De beste professionele werkbank in zijn klasse.

Als officiële Kraftmeister dealer, kun je bij George at Work terecht voor de nieuwste Kraftmeister werkbanken. Deze zware werkbanken zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur, waar je lang plezier van zult hebben. Om het makkelijk te maken, hebben we voor jou bijna alle mogelijke combinaties van werkbanken met kasten of lades op een rij gezet. Zit je opstelling er toch niet tussen? Vraag het ons!

Tonen als Raster Lijst

1-30 van 38

per pagina
Pagina
Filter Sorteren
38 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-30 van 38

per pagina
Pagina

Kraftmeister werkbanken in zwart en grijs

Deze werkbanken verschillen in kleur (zwart en grijs) en design zoals te zien is op de foto’s van de werkbank. Een lade van deze zwarte werkbank heeft een maximale draagkracht van wel 60 kg. Ook kunt u zelf kiezen of u een gereedschapswand wilt toevoegen aan uw werkbank.

Werkbank met houten werkblad of RVS

Een groot bijkomend voordeel van deze Kraftmeister werkbanken zijn de grote werkbladen van 70 cm diep tot wel 200 cm lang. Deze werkbladen zijn beschikbaar in RVS, Eiken of MDF als materiaal. Roestvrij staal is eenvoudig schoon te maken, en dus ideaal voor een garage waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt. MDF en Eiken zijn allebei erg geschikt als houten werkblad. MDF is gemaakt van samengeperste houtvezel. Het eiken werkblad is erg hard en is gemaakt van massief eiken. Beide houten werkbladen zijn voorzien van een coating.

© - George at Work