Zelf samenstellen Premium

Ben jij de vakman die alleen werkt met producten van zeer hoge kwaliteit? Dan kies jij voor de Premium Line van Kraftmeister. Deze producten zijn gemaakt voor intensief en industrieel gebruik. De kasten en werkbanken zijn 60 cm diep voor voldoende opberg- en werkruimte. Liever je eigen werkplaats samenstellen? Ook bij de Premium Line zijn producten modulair samen te stellen in maar liefst zes verschillende kleuren voor een unieke uitstraling.

Zelf samenstellen in vier stappen

Op onze uitgebreide informatiepagina helpen wij jou met het samenstellen van je nieuwe Premium modulaire werkplaatsinrichting.


Kies hier het onderdeel dat je wil samenstellen voor je werkplaatsinrichting.

Tonen als Raster Lijst

1-30 van 74

per pagina
Pagina
Filter Sorteren
74 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
 1. Kraftmeister opbergkast Premium grijs
  Kraftmeister opbergkast Premium grijs
  € 415,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 2. Kraftmeister gereedschapsladekast 4 lades Premium grijs
  Kraftmeister gereedschapsladekast 4 lades Premium grijs
  € 630,00
  Levertijd 3 - 4 weken
 3. Kraftmeister gereedschapsladekast 7 lades Premium grijs
  Kraftmeister gereedschapsladekast 7 lades Premium grijs
  € 735,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 4. Kraftmeister prullenbak met papierrolhouder Premium grijs
  Kraftmeister prullenbak met papierrolhouder Premium grijs
  € 385,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 5. Kraftmeister hoekkast Premium grijs
  Kraftmeister hoekkast Premium grijs
  € 515,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 6. Kraftmeister werkplaatskast 2 deuren Premium grijs
  Kraftmeister werkplaatskast 2 deuren Premium grijs
  € 990,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 7. Kraftmeister frame Premium 136 cm zwart
  Kraftmeister frame Premium 136 cm zwart
  € 230,00
  Levertijd 3 - 4 weken
 8. Kraftmeister frame Premium 204 cm zwart
  Kraftmeister frame Premium 204 cm zwart
  € 290,00
  Levering 1 - 3 werkdagen
 9. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades Eiken Pro zwart
  € 790,00
  11 - 20 weken
 10. Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  Kraftmeister mobiele werkbank 5 lades 1 deur Eiken Pro zwart
  € 990,00
  Levering 1 - 3 werkdagen

1-30 van 74

per pagina
Pagina

Werkplaatsinrichting Premium – zelf samenstellen

Bij George at Work vindt u voor ieder budget een passende werkplaatsinrichting. Of u nu een door George at Work samengestelde werkplaats zoekt of deze zelf wil samenstellen bij George at Work bent u aan het juiste adres.

Werkplaatsinrichting in diverse kleuren

Bij George at Work vindt u werkplaatsinrichtingen in heel veel kleuren. De werkplaats inrichting Premium is leverbaar in maar liefst 6 kleuren. Zo is er altijd een perfecte kleur voor uw werkplaats. Of gaat u voor een mix aan kleuren?

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Rood

Op zoek naar een rode werkplaats? Bij George at Work kunt u een rode werkplaats die helemaal bij uw werkplaats past samenstellen. Kraftmeister heeft een stevige en duurzame rode werkplaats inrichting bestaande uit rode werkplaatskasten, rode gereedschapsladekasten, rode hoekkasten en wandkasten. Zelfs een bijpassende rode prullenbak kast behoort tot de mogelijkheden.

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Geel

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Geel (ral 1023) is naast de vaste opstellingen uiteraard ook zelf samen te stellen. Hierbij kunt u combineren precies zoals u het wil. Hoge gele werkplaatskasten gecombineerd met gele onderkasten en gele hoekkasten maken deze werkplaats helemaal passend aan uw werkplaats. Afgewerkt met een RVS of robuust eiken werkblad van 60 cm diep heeft u ook nog eens een prettig werkblad met veel ruimte.

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Blauw

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Blauw (ral 5017) is naast de vaste opstellingen uiteraard ook zelf samen te stellen. Hierdoor kunt u combineren precies zoals u het voor uw werkplaats het meest geschikt is. Combineer de Kraftmeister Blauwe werkplaatskast met de Kraftmeister Gereedschapsladekast Blauw. Maak optimaal gebruik van de ruimte door een hoekopstelling samen te stellen met de Kraftmeister Hoekkast Blauw. Stevig RVS of Eiken werkblad erop en u bent helemaal klaar om te gebruik te gaan maken van uw nieuwe werkplaatsinrichting op maat.

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Groen

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Groen (ral 6005) is naast de vaste opstellingen uiteraard ook zelf samen te stellen. Creëer uw perfecte groene werkplaats inrichting door slim gebruik te maken van de combinatie tussen hoge werkplaatskasten en kasten onder het RVS of Eiken werkblad. Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door groene wandkasten en een gereedschapswand toe te voegen. Houdt u van een opgeruimde werkplaats? Voeg dan ook een groene Kraftmeister Premium kast met prullenbak en papierrolhouder toe aan zelf samenstellen Kraftmeister werkplaatsinrichting Premium.

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Oranje

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Oranje (ral 2004) is naast de complete opstellingen uiteraard ook zelf samen te stellen. Creëer uw perfecte werkplaats inrichting in het oranje met antraciet door slim gebruik te maken van de combinatie tussen hoge werkplaatskasten en kasten onder het RVS of Eiken werkblad. Vergeet niet een bijpassende Kraftmeister Premium kast met prullenbak en papierrolhouder toe te voegen aan uw Kraftmeister werkplaatsinrichting Premium op maat.

Zelf Samenstellen Werkplaatsinrichting Premium - Donkergrijs

Wilt u liever een niet zo opvallende kleur in uw werkplaats? Dan is de Kraftmeister Premium Performance wellicht de beste werkplaats inrichting voor u. Het stoere en industriële donkergrijs zorgt voor een werkplaatsinrichting waar u jaren mee vooruit kunt en nooit op uitgekeken raakt. De stevige werkplaatskasten met gepoedercoate werkplaatskasten en het stevige werkblad in RVS of Eiken in combinatie met de zwarte gereedschapswand, al dan niet met stopcontact maken, deze grijze werkplaatsinrichting tot een ideale werkplek.

Welke Kraftmeister werkplaatsinrichting Premium past bij mij?

Weet u al welke kleur u wilt, maar nog niet goed welke samenstelling het meest efficiënt is in uw garage? Neem dan contact op met de experts van georgeatwork.com/be. Zij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte en betaalbare werkplaatsinrichting voor u.

© - George at Work