Werkplaatsinrichting

Bij George at Work bieden wij een uitgebreid assortiment werkplaatsinrichtingen van Kraftmeister en George Tools aan, zodat zowel klussers als professionals hun favoriete werkplaatsinrichting kunnen vinden.

Onze werkplaatsinrichtingen geven jouw werkplaats een professionele en opgeruimde uitstraling. De montage van onze werkplaatsinrichting is eenvoudig en zoals verwacht mag worden van Kraftmeister, zijn onze metalen kasten zeer robuust en duurzaam dankzij de hoogwaardige poedercoating.

Heb je moeite met kiezen tussen de Premium Line en Pro Line? Lees meer in onze blogs: Premium Line of Pro Line.

Tonen als Raster Lijst

1-30 van 145

per pagina
Pagina
Filter Sorteren
145 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-30 van 145

per pagina
Pagina

Wat is een werkplaatsinrichting?

Een werkplaatsinrichting is een verzamelnaam voor alle soorten opbergkasten, gereedschapsladekasten, werkbanken en gereedschapswanden die gebruikt worden om een werkplaats in te richten, met als hoofddoel een plek te creëren waar klussen uitgevoerd kunnen worden en het benodigde gereedschap opgeslagen kan worden.

Werkplaatsinrichting bij George at Work

Naast complete werkplaatsinrichtingen voor bedrijven, vindt u bij georgeatwork.nl ook compacte werkplaatsen en werkbanken voor de doe-het-zelver. Werkplaatsinrichtingen zijn belangrijk voor een prettige en goede werkplaats en een goede indeling van uw werkplaats.

Wij hebben het grootste aanbod aan werkplaatsinrichting van Europa! Bij ons kunt u terecht voor werkplaatsinrichtingen van de merken Kraftmeister en George Tools.

Welke werkplaatsinrichting past bij mij?

budget-line standard-line premium-line pro-line
budget-line standard-line premium-line pro-line

Bij georgeatwork.nl vindt u altijd de werkplaatsinrichting die bij uw wensen past. We hebben vier verschillende lijnen werkplaatsinrichting. Elk met hun eigen voordelen en opties. Zo is er voor iedereen, of u nu een hobbyklusser, een doe-het-zelver of een echte professional bent, een werkplaatsinrichting die bij uw wensen past.

Of u nu op zoek bent naar een standaard werkplaatsinrichting garage, werkplaatsinrichting werkbank of een complete werkplaatsinrichting. Georgeatwork.nl heeft het. U kunt bij ons ook zelf uw ideale werkplaats inrichten. Op werkplaatsinrichting samenstellen leggen we precies uit welke, kasten, wanden en werkbladen bij elkaar passen.

Werkplaats inrichten

Georgeatwork.nl heeft complete werkplaatsinrichtingen. Maar ook als u op zoek bent naar een zelf samen te stellen werkplaatsinrichting bent u aan het juiste adres. Wij hebben 4 lijnen. Op die manier is er voor iedere werkplaats een complete werkplaatsinrichting voor elk budget.

Werkplaatsinrichting Budget

Met de Werkplaatsinrichting Budget heeft u, als doe-het-zelver, een uitstekende werkplaatsinrichting voor een scherpe prijs. De Werkplaatsinrichting Budget is voorzien van minimaal 1 kast en een ladekast. Daarbij heeft u de keuze of u een vaste ladekast wilt of liever een gereedschapswagen zodat u meteen een kleine mobiele werkbank heeft, die netjes opgeborgen kan worden onder het werkblad. Werkplaatsinrichting Budget kasten worden gemonteerd geleverd, u hoeft enkel nog alles op zijn plek te zetten om aan de slag te kunnen in uw nieuwe werkplaats.

Werkplaatsinrichting Standard

De Kraftmeister werkplaatsinrichting Standard is een geliefde lijn voor een garage of hobbywerkplek. Met de Kraftmeister werkplaatsinrichting van de Standard serie heeft u een werkplek van zeer degelijke kwaliteit in huis. Deze werkplaats is leverbaar in diverse opstellingen en afmetingen. Een Kraftmeister Werkplaatsinrichting Standard is altijd geschikt. Werkplaatsinrichting Standard kasten worden gemonteerd geleverd, u hoeft enkel nog alles op zijn plek te zetten om aan de slag te kunnen in uw nieuwe werkplaats.

Werkplaatsinrichting Premium

In de werkplaatsinrichting Premium van Kraftmeister vindt u degelijke werkplaatskasten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De robuuste kasten en lades kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. Het fijne van de Premium Werkplaatsinrichting is dat deze in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast is deze werkplaatsinrichting naast een aantal standaard uitvoeringen, ook volledig zelf samen te stellen. Op deze manier kunt u in uw favoriete kleur of combinatie van kleuren een modulaire werkplaatsinrichting samenstellen volledig naar uw wensen en eisen. Werkplaatsinrichting Premium kasten worden gemonteerd geleverd, u hoeft enkel nog alles op zijn plek te zetten om aan de slag te kunnen in uw nieuwe werkplaats.

Werkplaatsinrichting Pro

Voor de echte professional is er de Kraftmeister Werkplaatsinrichting Pro. Deze werkplaatsinrichting is van alle gemakken voorzien en ideaal voor dagelijks gebruik. Deze werkplaats is zeer geliefd bij professionele garages en werkplaatsen. De werkplaats is voorzien van ledverlichting en stopcontacten waardoor echt alles wat u nodig heeft binnen handbereik is. De degelijke kasten en lades met een draagkracht van 100 kg per lade en het diepe werkblad van 65 centimeter, maakt de werkplaatsinrichting Pro een werkplaats waar u graag in aan de slag gaat. Deze werkplaats wordt in diverse standaard opstellingen uit voorraad geleverd. Ook het zelf samenstellen van een complete werkplaatsinrichting behoort tot de mogelijkheden. Vul de lades daarna nog met het professionele gereedschapsinlays van Kraftmeister en u heeft de werkplaats van uw dromen.

Werkplaatsinrichting Garage

Op zoek naar een werkplaats voor uw garage? Of uw garage nu groot of klein is, er is altijd een passende werkplek te creëren met de werkplaatsinrichtingen van Kraftmeister. Werkplaatsinrichting modulair of niet? Geen probleem voor georgeatwork.nl. Hier vindt u altijd een geschikte werkplaatsinrichting voor elk budget.

Werkplaats zelf inrichten

Omdat iedere werkplaats anders is, iedere gebruiker andere wensen heeft en eisen stelt aan zijn werkplaats, kunt u bij georgeatwork.nl zelf uw werkplaats inrichten. Precies in de kleur en met de indeling die u wenst. Zo is altijd de meest ideale werkplaatsinrichting voor elk budget beschikbaar. Zelf uw werkplaatsinrichting samenstellen kan eenvoudig via de website. Uiteraard staan onze experts voor u klaar voor hulp en advies.

Werkplaats gereedschap en accessoires

Voor een optimale werkplaats heeft u de juiste accessoires nodig. Denk hierbij aan gereedschap, maar ook aan houders voor aan de gereedschapswand. Opbergbakjes en vakverdelers voor het overzicht in en om de werkplek. Gereedschapshaken en beugels om bijvoorbeeld hamers aan de gereedschapswand te hangen.

De stelpoten zorgen voor een stabiele werkplek en de goede verlichting zorgt ervoor dat er ook in de avonduren of op slecht verlichte plekken gewerkt kan worden. Graag een extra legplank in de werkplaatskast? Ook die zijn verkrijgbaar bij georgeatwork.nl.

Gereedschap voor werkplaatsinrichtingen

Zonder gereedschap geen klus. Speciaal voor het overzichtelijk opbergen van gereedschap heeft georgeatwork.nl gereedschapsinlays voor de brede lades en losse sets gereedschap . Dit ter aanvulling of om een lade volledig zelf samen te stellen.

© - George at Work