Werkplaatsinrichting Budget

Voor iedereen hebben we bij George at Work een geweldige en gespecialiseerde werkplaatsinrichting, ongeacht je budget. Neem bijvoorbeeld onze Budget Line. George Tools is een merk dat zich richt op betaalbare werkplaatsinrichtingen voor elke schuur of garage, perfect voor de hobbyklusser of iedereen die een opgeruimde garage nastreeft.

Onze opstellingen worden geleverd als complete sets. En weet je wat zo handig is? De kasten zijn grotendeels al voor je opgebouwd. Je hoeft alleen het werkblad er bovenop te plaatsen om je garage-inrichting compleet te maken, zodat je meteen aan de slag kunt. De wandkasten bevestig je gewoon aan de muur. Alle werkplaatsinrichtingen van de Budget Line hebben een duurzaam rubberwood werkblad met een diepte van 41 tot 43 cm. De lades kunnen tot wel 30 kg dragen.

Tonen als Raster Lijst

1-7 van 7

per pagina
Filter Sorteren
7 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
  1. George Tools Werkplaatsinrichting Elbe combo
    George Tools Werkplaatsinrichting Elbe combo
    € 2.350,00 € 1.599,00
    Levertijd 3 - 4 weken

1-7 van 7

per pagina

Werkplaatsinrichting Budget van George Tools

Wilt u niet veel geld uitgeven aan een werkplaatsinrichting, maar wel een goede kwaliteit en professionele uitstraling? Bekijk dan de opties van de George Tools Werkplaatsinrichting Budget. Hier vindt u een goedkope werkplaatsinrichting die perfect is voor een hobby werkplaatsinrichting.

Werkplaatsinrichting garage thuis

Houdt u van een overzichtelijke garage waar u al uw gereedschap gemakkelijk en overzichtelijk in kunt opbergen? Is een werkblad van 41-43 cm meer dan voldoende? Dan is de Werkplaats Budget van georgeatwork.nl de perfecte werkplaats voor uw garage of schuurtje. De kasten worden gemonteerd geleverd, dus plaatsen is zo gebeurd.

Hobby werkplaats kopen?

Wil je een nieuwe hobby werkplaats kopen die perfect past in je garage of schuur. Dan kunt u bij georgeatwork.nl ook je budget werkplaatsinrichting zelf samenstellen. Hierdoor heb je een perfect passende werkplaats met de kasten en lades van een goede kwaliteit tegen een budgetprijs.

Goedkope werkplaatsinrichting kopen?

Een goede, goedkope en praktische werkplaatsinrichting kopen doet u bij georgeatwork.nl. Hier vindt u werkplaatsinrichtingen voor iedere werkplaats en voor elk budget. Uit voorraad leverbaar.

Welke werkplaats past bij mij?

Weet u niet goed welke werkplaatsinrichting het beste bij uw klussen, wensen en werkruimte past? Neem dan contact op met de experts van georgeatwork.nl. Zij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte werkplaatsinrichting voor u.

© - George at Work