Werkplaatsinrichting Premium | George at Work

Bekijk ons enorme aanbod professionele werkplaatsinrichting. De degelijke werkplaatskasten uit de Kraftmeister Premium Line hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De professionele gereedschapskasten zijn robuust gebouwd en vormen samen een solide werkplaatsinrichting waar u jarenlang gebruik van kunt maken.De premium werkplaats inrichtingen zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. U kunt daarmee kiezen voor de complete opstelling die het beste aansluit bij uw wensen.

Een goede werkplaatsinrichting premium kent vele voordelen. Bij alle opstellingen is LED-verlichting standaard inbegrepen in de wandkasten en bij de meeste opstellingen is ook een gereedschapswand met stopcontact toegevoegd. Wat betreft het werkblad heeft u de keuze uit RVS of massief eiken, allebei zijn ze 60 cm diep. Bij elke werkplaatskast is een set stelpoten inbegrepen. De sterke lades hebben een draagkracht van maximaal 75 kilo per lade.

Deze complete werkplaatsinrichtingen zijn zorgvuldig voor u samengesteld. Heeft u toch liever een andere combinatie? U kunt zelf een samenstelling maken of contact opnemen met onze klantenservice.

Tonen als Raster Lijst

1-30 van 65

per pagina
Pagina
65 producten gevonden Nu gesorteerd op positie
Sorteer op

1-30 van 65

per pagina
Pagina
©2020 - George at Work