Werkplaatsinrichting Premium

De werkplaatsinrichting uit de Premium Line is de uitkomst voor de echte vakman in de automotive. De degelijke werkplaatskasten uit de Kraftmeister Premium Line hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De ruime gereedschapskasten zijn zeer stevig gebouwd en vormen samen een solide werkplaatsinrichting waar je jarenlang gebruik van kunt maken. De werkplaatsinrichting Premium is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Lees in onze blog wat kleur kan bijdragen op de werkvloer. Je kiest voor de complete opstelling die het beste aansluit bij uw wensen.

Bij alle Kraftmeister opstellingen is LED-verlichting standaard inbegrepen onder de wandkasten, zodat ook het werk in de late uurtjes prettig blijft. Daarnaast is bij enkele wandkasten ook een gereedschapswand met stopcontact toegevoegd om het werk nog wat comfortabeler te maken. Bij de Premium Line heb je keuze uit maarliefst 3 verschillende soorten werkbladen. Je hebt de keuze uit RVS, massief eiken of Rubberwood.

Tonen als Raster Lijst

1-28 van 28

per pagina
Filter Sorteren
28 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-28 van 28

per pagina

Werkplaatsinrichting Premium

Wilt u het gereedschap professioneel opbergen en is een garage gereedschapskar te klein of niet optimaal? Dan is de Werkplaatsinrichting Premium van georgeatwork.com/be wat u zoekt! Hier vindt u kasten, laden en gereedschapskarren waarmee u de werkplaats perfect professioneel kan inrichten.

Betaalbare werkplaatsinrichting op maat

Bij georgeatwork.com/be vindt u altijd een werkplaatsinrichting die bij uw werkplaats past. De Premium lijn heeft u de keuze uit diverse opstellingen. In combinatie met onze snelle levertijd en scherpe geprijsde werkplaatsinrichtingen is er altijd een werkplaatsinrichting aanbieding die bij u past.

Werkplaatsinrichting Premium in vele kleuren

Kraftmeister Premium werkplekken zijn leverbaar in vele kleuren. Alles strak in 1 kleur of een combinatie van meerdere kleuren.

Rode werkplaatsinrichting Premium

Rood is veruit de meest gebruikte kleur in een werkplaats. Met een werkblad van min. 60 cm heeft u genoeg werkruimte. De kasten en lades van deze werkplaatsinrichting zijner in diverse opties. Hoge lades, ingebouwde prullenbak, handige gereedschapsinlays en ook nog allemaal van een uitstekende kwaliteit en betaalbaar? Geen enkel probleem met bij George at Work.

Blauwe werkplaatsinrichting Premium

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Premium Blauw zijn, net als de andere kleuren, gemaakt van stevig gepoedercoat staalplaat. Het werkblad van RVS of hout heeft een diepte van 60 cm. De combinatie van de zwarte gereedschapswand met de blauwe werkplaatskasten en lades zorgen voor een fijne werkplek waarbij al het gereedschap een vaste plek kan hebben.

Grijze werkplaatsinrichting Premium

Stoer, strak en professioneel! De grijze werkplaatsinrichting met de grijze werkplaatskasten, werklades en gereedschapswand zorgen voor een rustige werkplek met een breed werkblad en een industriële look.

Gele of oranje werkplaatsinrichting Premium

Opvallende werkplaatsinrichting in geel of oranje. Ook die leveren we uit voorraad. Hoge kasten, wandkasten en ladenblokken. Gecombineerd met zwarte gereedschapswanden en accenten. Met de premium-lijn van Kraftmeester heeft u een werkplaatsinrichting garage of werkplaats naar wens.

Groene werkplaatsinrichting Premium

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Premium Groen zijn, net als de andere kleuren, gemaakt van stevig gepoedercoat staalplaat. Het werkblad van RVS of hout heeft een diepte van 60 cm. De combinatie van de zwarte gereedschapswand. De standaard bijgeleverde led-verlichting zorgt voor een goed verlichte werkplaats, de hele dag.

Kraftmeister werkplaatsinrichting Premium

Kraftmeister Werkplaatsinrichting Premium zijn uiterst professioneel en betaalbaar. De degelijke kwaliteit zorgt ervoor dat u jarenlang deze werkplaatsinrichting kunt gebruiken. Door het modulaire systeem zijn deze werkplaats opstellingen altijd nog uit te breiden of in te korten. Ideaal voor een werkplaats die flexibel wil zijn. U vindt al een werkplaatsinrichting van 2,5 meter bij georgeatwork.com/be. Daarnaast zijn er standaard premium werkplaatsinrichtingen tot 6 meter. Ook hoekopstellingen zijn mogelijk. U vindt altijd een betaalbare werkplaats op maat bij George at Work. Hulp nodig bij het ontwerpen van de ideale werkplaatsinrichting voor uw werkplaats? Neem dan contact op met onze experts door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 014 394774.

Werkplaatsinrichting Premium zelf samenstellen

We hebben een goede samenstelling gemaakt, maar ook zelf uw werkplaats inrichten door een combinatie te maken uit ons assortiment is mogelijk. Met onze zelf samenstellen module stelt u eenvoudig de beste werkplaats samen.

© - George at Work