Werkplaatsinrichting Pro

De echte professional kan alle kanten op met de stoere werkplaatsinrichting uit de Pro Line die geschikt is voor dagelijks en intensief gebruik. Dankzij de hoogwaardige matzwarte poedercoating heeft deze professionele werkplaatsinrichting naast een stoere, ook een industriële uitstraling. De werkplaatsinrichting van de Pro Line bestaat uit professionele gereedschapskasten van de aller zwaarste kwaliteit. Door de sterke kogellagers kan een gereedschapslade met gemak 100kg dragen. Daarnaast heeft de Pro Line de diepste kasten en werkbladen met een diepte van maarliefst 65 centimeter. Om het allemaal wat gemakkelijker te maken, hebben wij een voorselectie gemaakt en daarmee een aantal complete opstellingen gecreëerd.

Staat je ideale werkplaatsinrichting er niet tussen?

Met ons modulair systeem kun je jouw werkplaats zelf inrichten. Je bepaalt zelf hoe je ideale werkplaatsinrichting eruit komt te zien. Start direct met samenstellen.

Tonen als Raster Lijst

1-28 van 28

per pagina
Filter Sorteren
28 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op
  1. Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
    Kraftmeister gereedschapswagen met werkblad Eiken Moby Dick Pro
    € 1.899,00
    Levering 1 - 3 werkdagen

1-28 van 28

per pagina

Werkplaatsinrichting Pro

Als een echte pro aan de slag in uw werkplaats? Met een werkplaats voorzien van lades met kogellagers en een draagkracht van wel 100 kg per lade. De led-verlichting in elke wandkast en het diepe werkblad van robuust eiken of RVS is maar liefst 65 cm mag de Kraftmeister Werkplaatsinrichting Pro niet ontbreken in uw werkplaats.

Betaalbare werkplaatsinrichting met gereedschapswand en stopcontact

De Pro-lijn van Kraftmeister is ontwikkeld voor intensief gebruik. Zo zijn de kasten en lades uitgevoerd van stevig staalplaat met een slijt- en krasvaste poedercoating in industrieel zwart. Hierdoor is de Kraftmeister Werkplaatsinrichting Pro uiterst geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Professionele werkplaatsinrichting

Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een voorselectie gemaakt van werkplaats opstellingen die veel gebruikt worden. Omdat de werkplaatsinrichting Pro volledig modulair is, kunt u ook eenvoudig uw ideale werkplaatsinrichting zelf samenstellen. Met onze zelf samenstellen module stelt u eenvoudig de beste werkplaats van uw wensen samen.

Modulaire werkplaats inrichting

Met een modulaire werkplaatsinrichting van georgeatwork.nl kunt u zelf uw werkplaats inrichten door een combinatie te maken uit al onze kasten, ladeblokken, gereedschapswagens en werkbladen.

Kraftmeister Pro Hervey Bay

De Kraftmeister Werkplaatsinrichting Hervey Pro is een modulaire werkplaatsinrichting die wij alvast voor u hebben samengesteld. Deze werkplaatsinrichting heeft een lengte van 270 cm waarmee hij geliefd is in kleine werkplaatsen. Is uiteraard voorzien van diverse kasten en lades. Het robuuste eiken of strakke RVS werkblad heeft een diepte van 65 cm en is ingesteld op een werkhoogte van 90.5 cm. De achterwanden hebben handige gaatjes waarmee u deze simpel met wat haken, bakjes en beugels tot een perfecte gereedschapswand omtovert. Deze gereedschapswand is voorzien van een stopcontact. Met een laptophouder kunt u deze, aan de wand, een vaste plek geven in uw professionele werkplaatsinrichting.

Kraftmeister Pro Wagga Wagga

De Kraftmeister Pro Wagga Wagga is net als de Hervey Bay met een lengte van 272 cm een relatief kleine, maar complete werkplaatsinrichting. De halfhoge werkkast en de lades onder het eiken of RVS werkblad zorgen voor veel opbergruimte. In combinatie met de gereedschapsinlay heeft u alles binnen handbereik wat u nodig heeft rondom uw diepe werkblad van maar liefst 65 cm.

Kraftmeister Pro Rockingham

Ontzettend compleet is deze werkplaatsinrichting Rockingham van 5.20 meter. Stoer, strak en professioneel! Door de combinatie van hoge kasten, ladekasten, een ingebouwde prullenbak, wandkasten, boven het werkblad, met stevige deuren voorzien van gasveren, een achterwand die als gereedschapswand kan dienen en voorzien is van een stopcontact is dit echt dé werkplaatsinrichting waar niets aan ontbreekt. Door gebruik te maken van de gereedschapsinlay kan deze werkplaatsinrichting ook nog eens overzichtelijk opgeruimd worden na een werkdag.

Kraftmeister Pro Bendigo

Met een lengte van net geen 3 meter (294 cm) is de Bendigo Pro Werkplaatsinrchting net iets groter dan de Wagga Wagga en Hervey Bay. De hoge kast in combinatie met de ladenkasten, de ingebouwde prullenbak, de bovenkastjes en de gereedschapswand die voorzien is van een stopcontact maken deze werkplaatsinrichting volledig compleet met heel veel opbergmogelijkheden. Afgewerkt met een stevig, diep werkblad van eiken of RVS zorgen voor een fijne werkplek.

Kraftmeister Pro Albury

Deze werkplaats is voorzien van alle gemakken. De Albury heeft eigenlijk alles wat u bij een werkplaatsinrichting wil hebben; een hoge kast, een lage opbergkast, een ladenkast, bovenkastjes, een gereedschapswand en stevig werkblad. En dat alles compact op een totale breedte van 226 cm.

Kraftmeister Pro Gosford

Deze modulaire werkplaatsinrichting van georgeatwork.nl is ideaal voor als u op zoek bent naar een lage werkplaats inrichting. Naar een werkplaatsinrichting zonder bovenkasten op zoek? Ondanks een totale hoogte van 130 cm is deze werkplaatsinrichting Gosford zeer compleet door de kasten met planken en lades, een ingebouwde prullenbak, een achterwand met stopcontact die ook inzetbaar is als gereedschapswand.

Kraftmeister Pro Hobart

Een van de meest compacte werkplaatsinrichting binnen het georgeatwork.nl assortiment is de Hobart. Maar 136 cm breed maar ontzettend veel opbergruimte omdat deze werkplek bestaat uit een opbergkast, een ladenblok, twee bovenkastjes met gasveersluiting én ook nog een achterwand welke als gereedschapswand inzetbaar is. Perfect voor de kleine werkplaats.

Kraftmeister Pro Alice Springs

Op zoek naar een kleine werkplaatsinrichting met heel veel opberglades? Dan is de Kraftmeister Pro Alice Springs de werkplaats inrichting die je zoekt. Deze werkplaatsinrichting bevat heel veel lades en een onderkast incl. prullenbak en papierrolhouder. Het stevige werkblad met een diepte van 65 cm is ideaal voor voldoende werkruimte. De bovenkasten van deze werkplaatsinrichting zijn standaard uitgevoerd met ledverlichting. Op de achterwand zit een stopcontact gemonteerd.

Kraftmeister Pro Canberra

Een maatje groter dan de Pro Alice Springs is de Kraftmeister Pro Canberra Werkplaatsinrichting. Met een totale lengte van 363.5 cm bevat deze werkplek alles wat u nodig heeft. De diepe lades en deuren zijn afsluitbaar en de ruime opbergmogelijkheden zorgen voor een opgeruimde werkplek.

Kraftmeister Pro Brisbane

Deze Brisbane werkplaatsinrichting is 455 cm breed en heeft naast twee grote opbergkasten, twee gereedschapskasten met in totaal wel 11 lades en vier bovenkastjes met verlichting en gasgeveerde sluiting.

Kraftmeister Pro Sydney

Voor de grote werkplaats is de Kraftmeister Pro Sydney een goede werkplaatsinrichting. Afsluitbare kasten, stevige, afsluitbare diepe lades, prullenbak, stopcontact, verlichting, gereedschapswand en wandkasten met een gasveer deursluiting boven de werkplek voor optimaal gebruikersgemak en opbergmogelijkheden.

© - George at Work