Werktafel

Zoek je een werktafel voor in je garage of professionele werkplaats? De werktafels van Kraftmeister zijn perfect om aan te werken. Met het metalen onderstel en stevige werkblad is geen klus te gek. Je kiest de lengte van de werktafel (136 cm en 204 cm), het materiaal van het werkblad (RVS, Eiken of Multiplex) en de kleur van de opstelling: grijs, rood of zwart. De industriële werktafels met RVS werkblad en werktafels met houten werkblad zijn open aan de voorkant. Zo heb je voldoende beenruimte bij zittend werk. Een werktafel combineren met een mobiele werkbank behoort tot een van de interessante mogelijkheden bij de werktafels uit de Pro Line.

Kies een categorie
Tonen als Raster Lijst

1-16 van 16

per pagina
Filter Sorteren
16 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteer op

1-16 van 16

per pagina

Wat is een werktafel?

Een werktafel bestaat vaak uit een stevig onderstel met werkblad. Zoals het woord al doet verwachten, wordt aan een werktafel gewerkt of geklust. Dit kan hobbymatig zijn in een schuur of garage, maar ook professioneel in een werkplaats, magazijn of bedrijfshal. Zowel het onderstel als het werktafelwerkblad is meestal van hout of metaal.

Welk materiaal tafelblad?

Een RVS werkblad voor op een werktafel wordt veelal gebruikt op plekken waar met vloeistoffen wordt gewerkt of hygiëne belangrijk is zoals in de Horeca (keuken) of in een laboratorium. Een houten werkblad is vaak van multiplex of eikenhout en wordt vaker gekozen als met gereedschap wordt gewerkt zoals in een autowerkplaats. Hout heeft een geluiddempend effect wanneer gereedschap van metaal wordt neergelegd.

Verschil werkbanken en werktafels?

Het verschil tussen een werkbank en werktafel is dat een werktafel een onderdeel is van een werkbank. Daarnaast heeft een werkbank vaak opslagmogelijkheden in de vorm van opberg- of gereedschapsladekasten. Een werkbank kan ook wielen hebben en is verrijdbaar. Dit noemen we een mobiele werkbank. Een werktafel heeft een metalen onderstel en is in hoogte verstelbaar met stelpoten. Bij George at Work vindt u een uitgebreid assortiment aan (professionele) werkbanken en werktafels met uiteenlopende mogelijkheden. Neem een kijkje bij werkbanken werkbank, werkbank samenstellen, werkbanken en werktafels voor de opties.

Werktafel op wielen

Bent u op zoek naar een werktafel op wielen? Dan kunnen we u mobiele werkbanken aanbieden. De werkbanken met wielen hebben een houten werkblad én opbergmogelijkheden. Voor een compacte en wendbare oplossing zijn er ook trolley's beschikbaar of gereedschapswagens. Deze laatste 2 opties hebben geen werkblad om aan te werken.

In hoogte verstelbare werktafel

De werktafels van Kraftmeister uit de Standard Line en Pro Line worden standaard voorzien van stelpoten. De normale hoogte is 90 cm. U maakt van uw werktafel een hoge werktafel door de stelpoten volledig uit te draaien en zo de werkhoogte op 95 cm te zetten.

Grote en kleine werktafels

We hebben 2 maten werktafels. De kleine werktafels hebben een lengte van bijna 1,5 meter (136 cm) en de grote werktafels hebben een lengte ruim 2 meter (204 cm). De diepte van de werktafels in de Standard Line zijn bijna 50 cm diep en die uit de Pro Line zijn 65 cm diep. Kies welke bij uw werkplaats past.

© - George at Work